Film
6. mar 2008 8:56
katka lopatka je napisal/a: |
Meni pa Black Adder!!! katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ |
6. mar 2008 9:12
Ga ni čez angleški humor, škoda da ga na naših TV postajah ne predvajajo prav dosti. Ob nedeljah se je začela meni ena najljubših serij Keeping Up Appearances. Potem pa so še tu: The Vicar of Dibley, Little Britain, French & Saunders, Alo Alo, Monty Python-i, My hero, Black Adder... Pa še na Fawlty Towers ne smem pozabiti... Sporočilo je spremenil(a) Majolčica dne 06. mar 2008 12:41:33
6. mar 2008 9:32
Med angleškimi nanizankami je še You rang mylord. Spomnila sem se na eno nadaljevanko, ki mi je bila zelo pri srcu: Severna obzorja. mimika
6. mar 2008 12:09
Tu pa so posnetki s snemanja filma,ki se je snemal lani poleti čisto blizu doma mojih staršev. The Chronicles of Narnija,Prince Caspian http://www.youtube.com/results?search_query=caspian+ tanya017 Sporočilo je spremenil(a) tanya017 dne 07. mar 2008 09:24:11
7. mar 2008 9:27
mimika,res je,Severna obzorja je bila tudi fajn nadaljevanka. tanya017
17. mar 2008 21:31
Kaj pa Sex and the city???? Jaz sem na porodniški vse pogledala, od prve do zadnje...
lidka
17. mar 2008 21:43
Pa Fina gospa je zdaj ob nedeljah na sporedu... KetyP
18. mar 2008 7:57
SIcer pa je moj žanr grozljivka. Se kdo spomni Hellraiserjev?
In s temle filmom, Sweeney Todd, je združen mjuzikl in grozljivka. Oba žanra, ki sta meni všeč. Me je moj kolega takoj peljal gledat, sem bila čisto navdušena...lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 18. mar 2008 07:59:14
18. mar 2008 8:37
Kaj pa meni priljubljena angleška humorna nadaljevanka dr. Martin, zame nekaj svetlobnih let pred raznimi Hauzerji... Ravno včeraj se je na SLO "odrolalo" zadnje nadaljevanje.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Jabolčne kremšnite