26. jan 2014 15:59
Odgledali 12 let suženjstva, odlično. Pretresljivo.
mamamia
26. jan 2014 15:59
mamamia
26. jan 2014 16:01
mamamia
28. jan 2014 11:36
Mene so zelo navdušili Borgijci
http://www.imdb.com/title/tt1582457/
s super igralci in noro lepimi kostumi...Škoda, da 4. sezone ne bo, mogoče bo Jordan
naredil "spodoben" konec z dveurnim filmom in z istimi igralci.
francis
28. jan 2014 13:05
12 let suženjstva je tudi na mojem seznamu, prejšnji teden sva gledala Filomeno, jutri greva pogledat Zoran, moj nečak idiot.
Saša
28. jan 2014 14:04
Pred kratkim gledala Služkinje (ganljivo, pretresljivo in izvrstno), sinoči pa sem spet enkrat uspela na SLO 2 ujeti Vero (III) - angleško kriminalno miniserijo - še ena iz vrste odličnih angleških krimi serij.
Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
28. jan 2014 20:56
tinca;
Ali je to tisti film,ko ena služkinja svoji gospodarici podtakne "nekaj" v čokoladno pito.Sem gledala,le naslove kaj hitro pozabim.
anta
30. jan 2014 9:45
Anta, je tisti film, da - gledala tudi jaz in mi je bil zelo všeč
Veronika
31. jan 2014 12:43
tinca, anta, verovnika, tole bo pa z oskarjem nagrajeni "The Help". Tale sluzkinja (beri Octavia Spencer) je za tole "nekaj" v cokoladni torti dobila oskarja! Zasluzeno.
http://www.imdb.com/title/tt1454029/?ref_=nv_sr_1
Tudi jaz sem si ga ogledala in mi je bil tako kot vam zelo vsec. V nasi knjiznici sem uspela dobiti tudi istoimensko knjigo avtorice Kathryn Stockett, po kateri je bil film posnet. Zacnem z branjem se ta vikend, vedno se mi zdi fajn primerjati knjizno predlogo in film.
en lep zasnezen pozdrav, svenska
svenska
2. feb 2014 17:39
Da gre ljubezen še vedno skozi želodec, si lahko ogledamo v filmu Okus po ljubezni http://www.kinodvor.org/spored/dabba-81283/
Zanimivost (vir gornji link):
"Skupnost dostavljavcev hrane v Mumbaju sestavlja pet tisoč posameznikov, ki so svoj poklic podedovali že od prednikov. Tople obroke, ki jih gospodinje pripravijo v svojih kuhinjah, vsako jutro razvozijo na delovna mesta njihovih mož, popoldne pa prazne posode vrnejo na domove. Raznašalci so nepismeni in si pomagajo z zapletenim kodnim sistemom barv in simbolov. Njihov sistem dostavljanja je analizirala Harvardska univerza in zaključila, da naslov zgreši le ena od štirih milijonov pošiljk. Okus po ljubezni pripoveduje zgodbo o eni izmed njih."
2. feb 2014 19:12
borka7,
ga imam v planu v tem tednu . Kdor je zamudil Philomeno naj pohiti, res vredno ogleda ... tudi v kinu Dvor
kobra 1
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami