4. apr 2013 5:41
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Ko smo ravno pri živalih, meni je pri srcu Must love dogs. John Cusack mi je že tako ali tako kjut ko ne vem kaj (pomaga, ker ima srce politicno na moji strani) in seveda vedno šarmanten Christopher Plummer. :)
Vanja
|
A pa veš, draga Vanja, da je meni tale film bil tudi SUPER. Rad imam filme, kjer prevladuje bolj umirjena/nežna/dramatična nota. Mislim da sem film gledal v začetku leta in če mi je do sedaj še ostal v spominu, pol je že moral biti nekaj, a ne
Priporočam tudi SHADOWS MAKER, The CONTRACT (sploh ker igra še ena velika starost/klasika filma; Morgan Freeman), 1408, Runaway Jury (EDEN BOLJŠIH! Napet kot struuuna)...
No, verjetno samo mlatim prazno slamo in si, glede na to da so ti gospod kjut
, večino filmov že gledala. A vseeno, morda pa sem le pomagal dalje.
Pri meni je sila preprost kriterij, kako ocenim film; skoraj kot pri Bannanni. Če zaspim/zadremam med gledanjem je to znak, da je film
in da je bila izbira
.
Zadnji projekti:
Iron Sky--> TOTALNA BEDA
Man on the Ledge--> GRE SKOZI....twist je zanimiv
Propad Rim. Imperija--> je potrebno kaj dodat?!!? KLASIKA
Shadows Maker--> DOBRA ZGO. ZADEVA
Gone with the Wind--> El CLASSICO
Lockout--> fin ZF film za sprostitev. Zapor v vesolju, 3000+ morilcev, aliensko vzdušje, 1 soldier in predsednikova hči. Vredu
Doubt--> res dobra drama z zanimivim tvistom.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---