26. nov 2011 21:30
mamamia, upam, da bodo v tem kinotečnem duhu predvajali tudi Uzalo.
Včeraj sem si drugič ogledala Vampirsko ljubezen, se mi zdi, da ne zadnjič.
lp
mzm
26. nov 2011 21:30
mamamia, upam, da bodo v tem kinotečnem duhu predvajali tudi Uzalo.
Včeraj sem si drugič ogledala Vampirsko ljubezen, se mi zdi, da ne zadnjič.
lp
mzm
2. jan 2012 12:27
Hačiko,gledala sem ga parkrat,vedno znova me gane.
ultranova
2. jan 2012 13:46
Je kdo gledal Pisma sv. Nikolaju?
Včeraj sem poskušala gledat Mi gremo po svoje al nekaj takega, film ki je lani v kino privabil zajeten kup ljudi. Komaj prebavljivo nisem uspela pogledati do konca.
Suzi
2. jan 2012 19:57
Včeraj sva gledala film Drive, priporočam ogled http://www.imdb.com/title/tt0780504/
Glavni igralec Ryan Gosling v tem filmu je bil odličen. Ga ne poznam od prej, je pa precej simpatičen.
Potem pa je bil na Sloveniji dve koprodukcijski film Parfum, ki sem ga sicer že gledala, zato sem nekje na polovici zaspala. http://www.imdb.com/title/tt0396171/
Vilma
2. jan 2012 20:02
Danes pa je bil na sporedu film iz leta '54 z Audrey Hepburn in Humphrey Bogartom - Sabrina.
Moj se čudi, kako lahko to gledam spet in spet, sploh črnobelega, meni pa je film čudovit.
http://www.imdb.com/title/tt0047437/
Vilma
2. jan 2012 20:26
berny je napisal/a: |
Tudi včeraj se je vrtel lep ČB film z Audrey Hepburn Rimske počitnice. |
Ja, pa pekov Grega je tudi bil
lp
mzm
3. jan 2012 14:04
Pisma sv. Nikolaju Jaz sem bila resnično prijetno presenečena. Kljub temu, da so mi bile nekatere scene malenkost pretirane in poleg tega nisem ravno oboževalka tega žanra, mi je bil film čudovit. Če kdo okleva, bi jaz vseeno predlagala, da se opogumi, dokler se nas še malo drži tole božično-novoletno vzdušje
Kalpana
4. jan 2012 20:27
Med prazniki sem si počastila serijo Torchwood: The Miracle Day (there is no man like John BarrowMan, *slin slin*, kako je pa ta človek seksi) in Prepovedane igre (in ob zadnjem seveda pretakala solze, kaj solze, niagarske slapove). Prvo priporočam zlasti ljubiteljem sci-fi (Torchwood je spin-off serije Doctor Who), ogled drugega spada pa v železni repertoar vsakega filmskega navdušenca (če to bere kdo iz programskega oddelka RTVSLO, lahko tudi vzame kot blag namig). lp, proxima
4. jan 2012 20:59
Hm, meni se v glavi prepletajo prepovedane igre s Johnom BarrowManom ...
Kako si že napisala, slin, slin
mamamia
4. jan 2012 22:09
Proxima, mamamia še je mogoče čas za novoletne želje.
Administrator je, poglejta na sosednjo temo, zelo ustrežljiv.
Predlagajta mu novega slin slin smeškota.
VilmaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Tajski rdeči curry