Film

Vilma  

član od: 30.8.2004

sporočila: 560

4. sep 2011 15:35

Za ljubitelje kriminak priporočam film The Bank Job: http://www.imdb.com/title/tt0200465/ 

Prepričana sem, da se bo marsikateri/a spomnil/a filmskega ropa SKB banke v Ljubljani pred petimi leti, tako kot sem se sama.  Človek je skoraj primoran povleči vzporednice, kot da bi ljubljanske kriminalce navdihnil ravno tale film.  

Predvčerajšnjim pa sem si ogledala film 127 Hour: http://www.imdb.com/title/tt1542344/ Biografsko drama o tem, kaj je človek vse pripravljen naresti za lastno preživetje. Odlično!

Vilma

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

4. sep 2011 16:46

Po ogledu filma Let nad kukavičjim gnezdom približno 18 let nazaj, nisem mogla spati kar nekaj dni. Zaenkrat nimam poguma, da bi si ga še enkrat ogledala.

127 ur je eden od filmov, ki si ga ne mislim ogledat. O tipu sem gledala začetek enega intervjuja in lahko rečem samo eno: teslo! Zakaj do hudiča ni nikomur povedal, kam gre lazit!!! Z vso kapitalistično tehnologijo danes ni razloga, da ne bi mogel svojim dragim pustiti vsaj sporočila. Seveda, dokler je še imel signal.

Vanja

borka7  

član od: 23.2.2009

sporočila: 268

4. sep 2011 17:53

mišzmoke je napisal/a:

Ja, kar s strahom sem se ga lotila gledat, da mi ne zvodeni še en spomin. Ni mi.

Se pridružujem... in tudi jaz sem ga prvič gledala v gimnaziji , kje je že to...

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

4. sep 2011 21:55

Na pop tv so Jeklene magnolije. Mislim, da se jih splača pogledat!

lp

cervus

Vilma  

5. sep 2011 9:14

Vanja_v_ZDA je napisal/a:
127 ur je eden od filmov, ki si ga ne mislim ogledat. O tipu sem gledala začetek enega intervjuja in lahko rečem samo eno: teslo! Zakaj do hudiča ni nikomur povedal, kam gre lazit!!! Z vso kapitalistično tehnologijo danes ni razloga, da ne bi mogel svojim dragim pustiti vsaj sporočila. Seveda, dokler je še imel signal. Vanja

Mladost je norost. Tudi sama sem vandrala okrog ne da bi povedala staršem - kam.  Je pa res, da takrat ni bilo kapitalistične tehnologije in naknadno nisem mogla javit, kje sem.  Priporočam ogled filma predvsem najstnikom, da jim ne bi padale po glavi take neumnosti kot so meni.

Včeraj sva gledala film: Tucker&Dale vs Evil http://www.imdb.com/title/tt1465522/  Sicer mi ni jasno, od kod tako visoka ocena filma, ker sem vmes zaspala. Dragi pa je komentiral, da je komedija malce drugačna in zaradi tega zanimiva, vredna ogleda.

Vilma

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

5. sep 2011 14:10

Ta vikend sem pogledala Leap year (prestopno leto), sladkasto predvidljivo ameriško komedijo, ki jo omenjam izključno zaradi fantastičnih posnetkov irske narave. Zaradi tega je film res vreden ogleda.

Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

sonci  

član od: 27.9.2005

sporočila: 442

5. sep 2011 14:19

Ta vikend sem videla najnovejšo (n-to) verzijo Jane Eyre. Fenomenalno, vredno ogleda, tudi če ste prej videli več drugih verzij. Upam, da se bo režiser Fukunaga lotil še kake adaptacije klasičnega romana, ker mu gre posel odlično od rok.

sonci

Vanja_v_ZDA  

5. sep 2011 15:31

Vilma, biti 28 in reči, da je mladost norost... No, če bi bil kak najstnik, ne bi rekla...

Vanja

Vanja_v_ZDA  

5. sep 2011 17:09

Priporočam film The Informat! za Matt Damon-om v glavni vlogi, narejen po resničnih dogodkih.

Še en ogleda vreden, je angleški film Another year.

Film Arlinton road (Jeff Bridges in Tim Robbins) je tudi... Ob gledanju tega filma sem imela, podobno kot pri Letu nad lastovičjim gnezdom, en gromozanski kamen v želodcu. Upaš, upaš in upaš na srečen konec.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 05. 2011 17:22

Vilma  

5. sep 2011 18:52

No, to da je bil star 28, pa nisem vedela. Pa tudi v filmu tega nisem zaznala. Mogoče sem kak delček spet prespala.  Si bom pa kak film po vašem izboru ogledala, trenutno sem v fazi trilerjev, komedije in romance mi ne ležijo preveč. Torej v kratkem verjetno Arlinton road.

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti