Film

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

21. avg 2011 19:10

Po prebrani trilogiji Millenium al kako že sem gledala tudi filme. Knjige in branje so boljši, verjemite!!!!

lp

cervus

neznan uporabnik

21. avg 2011 20:28

Elaphus, a tebi se to zdi fajn? Mislim, ta trilogija???

Ne razumem čist, v čem vidiš poanto, pa sem postavo tri vprašaje.

Multivitamin

multivitamin

elaphus  

21. avg 2011 21:46

zdej, smejal se boš, vem, ampak, če si že vprašal, evo: eden od vzrokov je ta, da se dobr konča (v resničnem življenju je to bolj redko). Drugi je ta, da se zapleta in odpleta. Tretji je ta, da je ta mala drobčkana in opravi z vsemi tistimi hrusti. Četrti  je ta, da so ta grdi kaznovani. Peti je ta, da pokaže, da so tud v drugih državah  (slikica je čist preveč cartkana, ampak druge ni), ne sam........ hm, ni mi hotel več tipkat. Šesti je pa ta, da so opisani tipični znaki Aspergerja, ki jih tam večina + takoj zašteka, pri nas jih pa še dohtarji ne. Sedmi je ta, da je zanimivo napisano (tud prevod ni slab in se da brat). Sedmi je ta, da vidiš, kaj je raziskovalno novinarstvo (no, jaz sem čistio neuka o tem, pa mi je bilo zanimivo brat). Osmi je ta, da so raziskovali eno stvar, ven je prišla čisto ena druga - presenetljivi preobrati so mi bili zmeraj všeč. Deveti je ta - eh, pozabila sem že, kaj je deveti. Deseti pa je ta, da avtor ni Američan.

Evo, te še kaj zanima?

lp

cervus

neznan uporabnik

21. avg 2011 22:13

Ma ne, si bla izčrpna. Ker sem sam videl približno podobno. Ne lih enako. Ampak ja. Jaz sicer proti Ameriki nima nič. No berite, špijoni. Ampak nekak tud meni Amerika blesava, še bol pa Američani. Zanimivo, bi se oni zelo množično zadnja leta radi naseljevali v Evropi. Tak približno kot si marsikdo želi iz kakih drugih držav v eu, ker je tu baje lepo. Saj je ja. Lepo poštrihane bajte pa tak naprej.

Samo naj mi prosim lepo vsi ki živijo v USA ne zamerijo. Jaz bolj glupih ljudi od USA državljanov nisem srečal. Razen redkih izjem. So pa drgač tako simpa no v svojem razmišljanju. Radi bi bli AB FAB  pa nikak da jim rata.

Multivitamin

multivitamin

elaphus  

21. avg 2011 22:17

Ej, lega no, pisatelj je bil šele deseti razlog

lp

cervus

neznan uporabnik

21. avg 2011 22:19

Ja no, sem pač začel pr najbol zanimivem podatku, ne?

Ponavad je najbolj zanimiv zadnji in predzanji podatek.

Multivitamin

multivitamin

elaphus  

22. avg 2011 8:13

Ja, maš čist prov, moj predzadnji podatek je grozljivo zanimiv. Bolj grozljivo kot zanimiv. Čeprav ni deveti - sem šele zdaj opazila, da sem dvakrat sedmega napisala - zato je deveti tak, kot je .

lp

P.s. Tole bi sicer spadalo v temo "kaj beremo", pa ko že tle klamfamo - kar nekaj ljudi poznam, ki sicer zelo radi berejo kriminalke, tega pa niso hoteli. Kaj jih je odvrnilo? Debelost knjig. So rekli - to bom bral tri leta! Ne morš verjamet!

cervus

neznan uporabnik

22. avg 2011 10:41

Jaz ponavad berem skor vse. Ajd, vse ravno ne. Edino poezija meni nekak ne leži.

Multivitamin

multivitamin

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

22. avg 2011 10:55

Multi, kot vse se tudi to o Američanih ne da ravno posplošiti. Niso vsi smotani, v povprečju ravno toliko kot pri nas, hehe. Jaz sem jih imela čast spoznati in spoznavati zadnjih 12 let in moram reči, da sem totalno spremenila mnenje o vsem. Tudi tistega, kako se v Ameriki na en dva tri doštudira, pa da nimajo pojma o ničemer. Moje izkušnje so zelo dobre, seveda pa ne rečem, da je vse super. Moja končna ocena za prebivalce tega dela sveta je zelo pohvalna. Zelo so prijazni, ustrežljivi, kot ljudje tukaj, tam in povsod.

naor

neznan uporabnik

22. avg 2011 12:40

Naor, se strinjam,da sem pretiraval. Samo zaj bi blo malo hecno,da grem zbrisat. Samo izkušne mam večinoma (ne vse), da so strašno komot in pač navajeni,da je po njihovo. Da so pa tud totalka paranoični. Ampak to še zdaleč ne pomeni,da bi jaz njih sovražil. Ma kje pa. Poznam kar nekaj Amerov in so čist okej, in tud sami, ko pridejo sem na tiho priznajo,da je nekako tako

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti