14. apr 2011 17:24
Ma film je odlična komedija, polna bosanskega črnega humorja, obešenjaškega.
Mamamia
mamamia
14. apr 2011 17:24
Ma film je odlična komedija, polna bosanskega črnega humorja, obešenjaškega.
Mamamia
mamamia
17. apr 2011 4:04
Pravkar nazaj iz kina: The Lincoln Lawyer z Matthew McCaunaghey-jem v glavni vlogi. Res super drama, pa še Matthew je kjut ko cukrček.
Vanja
24. apr 2011 12:06
Na POP BRIO bo danes, ob 22,45 "Jezus Christ, Superstar", za lahko noč
lp
mzm
24. apr 2011 20:23
Tale Lincoln Lawyer - a je to po knjigi Michaela Connelyja? Mora biti dober!
Sonja
24. apr 2011 21:58
Huh zdej pa Meet Joe Black! D'best film! Oz. odlično odigrano + moja najljubša igralca Pitt + Hopkins _tmickena_
28. apr 2011 19:56
Sinoči je na 2. programu tv slov. bila ponovitev angleškega filma Umazane lepe stvari. Zopet eden tistih filmov, ki te ne more pustiti neprizadetega. Vedno znova ugotavljam, da ne vem s čim sem si zaslužila ta košček zemlje na katerem živim. Verjetno sem bila v kakšnem od prejšnjih življenj pridna (karma).Kljub stalnemu negodovanju nad politiko in gospodarsko situacijo v naši ljubi Sloveniji, imamo vseeno neverjetno srečo. Ubogi zemljani, ki bežijo iz svojih domov zaradi nasilja ali revščine ali kakšnih drugih težav. vikica
27. jul 2011 23:21
Že kar kakšno leto nazaj je bil na programu (novejši) film o Marilyn Monroe. Zdaj bi si ga rada ponovno ogledala, ampak ne vem, kako bi ga začela iskat ... Mislim, da v slovenščini nosi naslov Blondinka, ampak ga pod tem nazivom nikakor ne morem nikjer najti, vpisi kot "Blondie" in podobno v Google pa žal tudi ne prinesejo željenih zadetkov
Če se slučajno komu svita, za kateri film gre in kakšen je original naslov, bi lepo prosila, če mi lahko pomaga.
Hvala
Amanda Angelic
27. jul 2011 23:31
A imaš v mislih mini serijo s Poppy Montgomery v glavni vlogi z naslovom Blonde.
http://www.imdb.com/title/tt0254890/
Vanja
28. jul 2011 10:37
Kakšne 14 dni nazaj sem zelo pozno ponoči na Slovenija 2, ujela krasen francoski film o kralju, ki se odpove sinu, ker se je ta naskrivaj poročil z izvoljenko svojega srca namesto z dobro partijo, ki jo je on določil. Gledala sem pravzaprav le konec, ko kralj naroči umor svoje nesojene noseče snahe medtem, ko se je z njo prej močno povezal. Dialogi so deloma v verzih. Katera gledala?
terakota
31. jul 2011 19:53
Hvala, Vanja, pravi bo
Amanda AngelicKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Kitajski rezanci s piščancem