Film

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

5. apr 2011 11:19

Sonči, imaš kar prav. Njen glas in interpretacija sta me najbolj ganila. Najbolj pa pesem Mon Dieu. Smrk

JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 05. 2011 11:20

neznan uporabnik

5. apr 2011 11:50

Edit Piaf je nad zakonom. S tem sem povedal vse.

Multivitamin

multivitamin

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

13. apr 2011 7:32

Včeraj sem gledala film: 3 IDIOTS. Indijski film. Meni je bil tako zelo ušeč. Mož ne mara gledat filmov v raznih bolj eksotičnih jezikih, tega je pa gledal celega. Po naslovu sodeč sva menila, da gre za kakšno "pretiravano" komedijo, ki jih res ne prebavljam, pa naju je tako lepo presenetil. Je komedija, zelo gledljiva z lepim sporočilom (ali večimi). Definitivno priporočam Pesmica iz filma: http://ww.sma****s.com/3-idiots/zoobi-doobi lp

vikica  

član od: 25.4.2009

sporočila: 560

14. apr 2011 15:42

Gledala sem film na SLO TV1" Guantanamo", grozljiva je podobnost s filmi kjer se prikazujejo mučenja v nacistični Nemčiji med II.svet. vojno. Še hujše grozote so se dogajale na območju naše bivše domovine. V kaj se lahko človek spremeni? Ni važna narodnost, rasa in podobne delitve človeka, važno je samo dejstvo ali si dober ali slab človek.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

14. apr 2011 16:36

Prosim za pomoč. Ne morem se spomniti naslova enega bosansko-hrvaškega filma, ki je bil kakšno leto ali dve nazaj predvajan tudi na TVSLO. gre za črno humorno komedijo, dogaja se tik po vojni v Sarajevu, del zgodbe se dogaja v mrtvašnici, kjer en možakar, ki so ga tja odpeljali v prepričanju, da je mrtev, vsatne in nastane cel hec.

V filmu z enim lahkimletalom pade na en avto žena od nekega politika, ki potem obupan ugotavlja, sa se je res nikakor ne more rešiti ...

Torej, če kdo ve, kakšen je naslov tega filma, bi bila hvaležna, da lažje iščem po internetu. Dosedanje iskanje ni obrodilo sadov.

Hvala, mamamia

mamamia

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

14. apr 2011 16:42

vikica,

ta primerjava z nacisti je tudi meni prišla na misel ob gledanju. To bi mogli videt vsi " amerikanofili " in zaljubljenci v kapitalizem!

ežoj

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

14. apr 2011 16:58

ja, majamarko, Fino uštimanovi mrtvaci je film, vmes sem našla tako, da sem v googla vtipkala "film mrtvačnica" in po opisu vsebine takoj našla link...

Hvala za pomoč, grem ga zdaj snet z neta.

Ono, kar sva se pogovarjali, nisem pozabila, le zbiram še nekaj, da vse naekrat pošljem.

Pozdrav, mamamia

mamamia

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

14. apr 2011 17:04

Ni sile...tole je Marko našel, meni gredo naslovi prehitro iz glave... Fajn ogled filma želim;) Lep dan še naprej

rosie  

član od: 15.9.2007

sporočila: 1141

14. apr 2011 17:23

vikica je napisal/a:
Gledala sem film na SLO TV1" Guantanamo", grozljiva je podobnost s filmi kjer se prikazujejo mučenja v nacistični Nemčiji med II.svet. vojno. Še hujše grozote so se dogajale na območju naše bivše domovine. V kaj se lahko človek spremeni? Ni važna narodnost, rasa in podobne delitve človeka, važno je samo dejstvo ali si dober ali slab človek.
Sem gledala včeraj tudi jaz. Se močno strinjam s tabo, Vikica in tudi z Ežojem. Zakaj za vraga se ljudje nikoli nič ne naučimo iz zgodovine? Kako je to mogoče? rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti