12. feb 2011 17:44
Ravno sem ga gledal par dni nazaj, meni grozno negledljiv, kot vsi slovenski filmi. Skoraj.
Commis débarrasseur
12. feb 2011 17:44
Ravno sem ga gledal par dni nazaj, meni grozno negledljiv, kot vsi slovenski filmi. Skoraj.
Commis débarrasseur
12. feb 2011 22:36
A, dej no, zzak1977, kaj pa Tistega lepega dne, pa Vesna, pa Ne čakaj na maj, pa Naš avto, pa Na svoji zemlji, pa Ne joči, Peter, da o Kekcu sploh ne govorimo (vseh treh), pa o Cvetju v jeseni tudi ne, pa verjetno bi se našel še kak, novejši, ki ga je še pa še vredno pogledat, no!
lp
cervus
13. feb 2011 11:53
V nočnem času, da sem imela mir, sem si ogledala The lost Valentine. Priporočam. Lep dan
Ava
13. feb 2011 16:20
elaphus je napisal/a: |
A, dej no, zzak1977, kaj pa Tistega lepega dne, pa Vesna, pa Ne čakaj na maj, pa Naš avto, pa Na svoji zemlji, pa Ne joči, Peter, da o Kekcu sploh ne govorimo (vseh treh), pa o Cvetju v jeseni tudi ne, pa verjetno bi se našel še kak, novejši, ki ga je še pa še vredno pogledat, no! lp
|
Bratovščina Sinjega galeba še ...
Včeraj sem gledala še Kraljevi govor; odlično, a vseeno ne vem, če si res zasluži toliko presežnikov; saj, pokaže se marsikaj iz ozadja zasedanja prestola, odnosi v družini, ampak vseeno.
Mamamia
mamamia
4. apr 2011 12:36
berny je napisal/a: |
Ste gledali krasen film o Edith Piaf?
|
Jaaaaaaaaaaaaaaa! Super film Ampak jokala sem pa kot dež - res zelo ganljivo!
JJ
4. apr 2011 13:23
Jaz sem brala knjigo, po kateri je posnet film. Tam je še bolj podrobno in še bolj nazorno prikazano njeno življenje - tako trpljenje kot veseli trenutki (dodane so tudi fotke). V bistvu me film sploh ni zamoril, ker je res polno živela in je življenje izkoristila
JJ
4. apr 2011 13:29
Res, polno je živela, uživaško, kljub tragičnim trenutkom. A tako pač je.
meni je bil film všeč že po prvem ogledu in smo ga včeraj gledlai še enkrat.
Mamamia
mamamia
4. apr 2011 13:54
Jamis Joplin, tudi meni je bila knjiga mnogo bolj všeč kot film, čeprav je igralka zelo prepričljivo oddelala svojo vlogo. Knjiga je zes veliko bolj pretresljiva. Pa saj sem ponavadi nad filmom malo razočarana če prej preberem knjigo. Trenutno se spomnim filma ki prikazuje ekipo športnikov ki so strmoglavili v Andih. Iz knjige je kar vela groza, mraz je bilo občutiti, da ne govorim o opisovanja kako so koščke "hrane" rezali iz trupel...
mejačka
4. apr 2011 15:55
Tudi jaz sem prebrala knjigo o življenju te pevke, res je veliko bolj ganljiva, saj je tudi precej zajetna. V filmu skoraj vedno zajamejo le osnovno zgodbo, stranske pa opustijo. Tako sem bila razočarana tudi nad nadaljevanko Pesem ptic trnovk. Skozi vso nadaljevanko sem pričakovala prizore, ki jih opisujeta knjigi, vendar niso spadale v glavno zgodbo in jih nisem dočakala. Tako se mi je nadaljevanka, kljub več delov , zdela precej pocukrana, kar pri knjigah nisem imela občutila.
5. apr 2011 11:14
vikica je napisal/a: |
Tudi jaz sem prebrala knjigo o življenju te pevke, res je veliko bolj ganljiva, saj je tudi precej zajetna. V filmu skoraj vedno zajamejo le osnovno zgodbo, stranske pa opustijo. Tako sem bila razočarana tudi nad nadaljevanko Pesem ptic trnovk. Skozi vso nadaljevanko sem pričakovala prizore, ki jih opisujeta knjigi, vendar niso spadale v glavno zgodbo in jih nisem dočakala. Tako se mi je nadaljevanka, kljub več delov , zdela precej pocukrana, kar pri knjigah nisem imela občutila. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Caprese solata s popečenimi svaljki