26. jan 2011 9:27
Vilma je napisal/a: |
... Menda so vsi filmi, ki jih je posnel s svojo ženo Monico Bellucci, izvrstni. Bom poročala, če je res tako... Vilma |
26. jan 2011 9:27
... Menda so vsi filmi, ki jih je posnel s svojo ženo Monico Bellucci, izvrstni. Bom poročala, če je res tako... Vilma |
26. jan 2011 9:29
Mamamia, a to misliš na film Easteren promies? http://www.imdb.com/title/tt0765443/ Nisem ga gledala, imam pa v planu. Če ste se prej pgoovarjale o Colin Firthu kot o igralcu, ki ga je treba videti, je moj najnovejši jagodni izbor Vincent Cassel, ki igra ravno v omenjenem filmu. Igral pa je tudi v filmu Black Swan, naslednji ki ga imam namen pogledati je Dobermann. Menda so vsi filmi, ki jih je posnel s svojo ženo Monico Bellucci, izvrstni. Bom poročala, če je res tako.
|
Ja, Eastern promises. Sev začela geldat po Tv, na Zg je bil prejšnji vikend, pa nisem odgledala do konca. Potem sem šla malo gledat, kaj za en film je, pa mi ga je hči snela in sem pogledala do konca. Brrrrr je vse, kar lahko rečem, saj je film zelo realističen.
Mamamia
mamamia
26. jan 2011 9:47
brucella je napisal/a: |
Zzak...Duo Rodriguez in Tarantino tudi mene vsakič prepriča. Če še nisi, si brž oglej sago Grindhouse (Tarantinov Death proof in Rodriguezov Planet terror). brucella |
26. jan 2011 9:53
zzak1977 je napisal/a: |
Raje se malo umiri za tevejem in začni gledat filme po kakšnem drugem vzorcu, ne pa po popularnosti in po lestvicah. Vidim da te je zajela mrzlica in si moraš na hitro pogledat vse kar naj bi bilo dobro in kar se dobro bere na medmrežju. Commis débarrasseur |
26. jan 2011 10:05
Seveda lahko delaš kar hočeš, le preden kaj napišeš, razmisli kaj si napisala. Ker nevede nekomu uničiš ogled filma.
Ne spomnim se kdo, nek glasbenik kitarist je dejal, dober kitarist je tisti, ki ve kdaj NE igrat.
Commis débarrasseur
30. jan 2011 12:16
Pravkar sem si ogledala film Secretariat In zanimivo, kakšna debata je sedaj pri kavi padla z možem; namreč vsak je gledal popolnoma različne stvari; - meni je bila /kot zmeraj/ zelo simpatična, nežna, prepričljiva glavna igrala Dian Lane (Ko bom velika bi želela biti taka; bi rekla, če bi jih štela 5 let! - mož je opazil, da Malkovich ima v vsakem kadru nov, drugačen klobuk, čistost boksov in količino ovsa, ki jih poje konj - za spremembo nobenih intrig, negativizma, nepoštenosti, prešuštva, poljubov, erotike... - oba sva pozdravila odločitev režiserja, da prikaže konjske dirke brez palice In kaj sem potegnila iz filma? DA če hočeš in si prepričan v svoj prav, v svojo željo, potem - je uspeh tu. Morebiti slabost; kakšna scena mi je bila preveč podobna Australiji ali Šepetati konjem..., no morebiti pa to samo zato, ker so bili konji, ravna pokrajina, zahajajoče sonce... Miren lep film. Desanka
31. jan 2011 11:41
A previous engagement (Zmenek) sem gledala včeraj. Meni je top!
lp, aa
Amanda Angelic
9. feb 2011 10:41
Vedno znova si rada pogledam filme Pianist, Amadeus ali Prevzetnost in pristranost. Lp, Jutranja
12. feb 2011 17:05
Slovenka, s podnapisi. Skoraj toliko preklinjanja kot v Die hard.
Vanja
12. feb 2011 17:44
Ravno sem ga gledal par dni nazaj, meni grozno negledljiv, kot vsi slovenski filmi. Skoraj.
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Tiramisu