17. jan 2011 8:13
Imdb je v slovenščini :(
Commis débarrasseur
17. jan 2011 8:13
Imdb je v slovenščini :(
Commis débarrasseur
17. jan 2011 21:22
Greva (Away We Go) - za tiste, ki bi radi pogledali en topel, prijazen, a nepocukran film o paru, ki na potovanju po Ameriki išče najboljši prostor za vzgojo hčerke, ki jo pričakuje.
Za 'reklamo' en posrečen dialog iz filma (preplonkan z IMDb):
Burt: Do you promise to let our daughter be fat or skinny or any weight at all? Because we want her to be happy, no matter what. Being obsessed with weight is just too cliché for our daughter.
Verona: Yes, I do. Do you promise, when she talks, you'll listen? Like, really listen, especially when she's scared? And that her fights will be your fights?
Burt: I do. And do you promise that if I die some embarrassing and boring death that you're gonna tell our daughter that her father was killed by Russian soldiers in this intense hand-to-hand combat in an attempt to save the lives of 850 Chechnyan orphans?
Verona: I do. Chechnyan orphans. I do. I do.
Če želi kdo prevod, naj pa pove.
17. jan 2011 21:49
Rabim razsvetljavo, a me kdo prosim razsvetli: kaj je to Imdb ali IMDb ( verjetno je isto )?
ežoj
17. jan 2011 21:59
Ežoj, nič pretresljivega, informacije (po navadi pomanjkljive), o igralcih:
http://www.imdb.com/name/nm0784884/
Vanja
18. jan 2011 8:08
IMDB - že kratica pove veliko - Internet Movie DataBase ... na IMDBju najdeš vse, ampak res vse filme, njihove režiserje, igralce, scenariste, vse ... meni se načeloma ne zdi pomanjkljiva. vsaj jaz osebno nikoli ne grem brat v podrobnosti o čem film gre ali kdaj je bil kdo rojen ali kaj je študiral, vsi ti podatki so v veliko lepši obliki urejeni na Wikipedii. kar se tiče pa nekega pregleda filmografij je pa IMDB povsem super. tunna http://titabota.blogspot.com/
18. jan 2011 8:39
Včeraj sva gledala film Never let me go. http://www.imdb.com/title/tt1334260/
Po ogledu filma sva padla v zanimivo debato. Priporočam ogled.
Vilma
18. jan 2011 8:41
Jaz ga tudi uporabljam za hiter in grob pregled, predvsem filmografije določenega igralca, režiserja, serije,...Meni se zdi hiter, enostaven in pregleden, vse ostalo zahteva več klikanja in pisanja. Mnenje o filmu si tako ali tako ustvarim sam. Je pa veliko izgubil s tem da so zraven slovenski prevodi filmov, vsaj jaz se ne znajdem več, ker so mi naslovi tuji in potem buljim tja spodaj po originalnih naslovih.
Commis débarrasseur
18. jan 2011 10:11
Jaz se precej zanašam na ocene filmov na IMDb. Tisti z oceno 7 ali več so običajno vredni ogleda - po mojem okusu seveda.
18. jan 2011 10:34
zzak1977 je napisal/a: |
Imdb je v slovenščini :( Commis débarrasseur |
18. jan 2011 10:57
@borka; zmeraj manj, se mi zdi. Sem gledal že odličnega z oceno nekaj čez 5 in pa zadnjič film "Red" ki ima oceno 7,1 ki ni vreden niti dveh točk, razen kakšne Malkovicheve grimase sem ter tja...
@proxima; sem iskal že knof ki bi to uredil brez registracije, ma registriral se ne bom, saj se človek vsega hudega navadi.
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako