2. feb 2009 0:02
Ravno gledam Avstralijo. Sem že pozabila, kako je Kidman dobra. Recimo v Dogvillih. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
2. feb 2009 0:02
Ravno gledam Avstralijo. Sem že pozabila, kako je Kidman dobra. Recimo v Dogvillih. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
2. feb 2009 19:49
Zadnji dobri so bili: - Big Nothing - Die Welle (resnična zgodba) - Lakeview Terrace - Seven Pounds (film za jokanje)
19. feb 2009 0:03
Priporočam The Reader in Revolutionary Road. Sporočilo je spremenil(a) sara.vidmar dne 19. feb 2009 00:03:55
19. feb 2009 0:08
ja vanja, men je tud ta bil vredu film.. bannanna_v_slo ;)
19. feb 2009 0:12
Pravkar že 100-ič gledam Chicago s Catherine-Zeta Jones v glavni vlogi in si veselo prepevam... Na srečo sem sama doma, Pika se je pa skrila...
Vanja
19. feb 2009 8:07
A ni zakon, Vanja??? Jaz sem včeraj mojemu rekla, da bi imela soundtrack v avtu, zdaj, ko je on zadeolžen za muziko, : ) lidka [sonce]
19. feb 2009 9:34
Marley and me- zeeeelo dober film, za nasmejat in razjokat:)(dobri igralci in zelo luškan kuža) za vse, ki imate doma kosmatinčka in vse ljubitelje psov- ne dvomim v to, da vas bo ganil. Ne čisto sveži pa vendar zelo lepi filmi: -P.S. I love you -Punčka za milijon dolarjev -Seven pounds (od Will Smitha) To so filmi, pri katerih sem jst sm na koncu jokala :) Res zelo lepi, priznam pa, da sem taka jokica glede filmov :) sa_ sha Sporočilo je spremenil(a) sa_ sha dne 19. feb 2009 09:38:23
19. feb 2009 9:47
Pred nekaj dnevi sem gledala The Curious Case of Benjamin Button, priporočam. RadaJem
19. feb 2009 10:40
Ni sicer nov, smpsk vreden ogleda: Memento! Pa Javierja Bardema bi gledala v vseh možnih filmih veverica
19. feb 2009 10:56
ojoj..meni je pa Memento eden najbolj čudnih filmov kar sem jih gledala..Ogledali smo si ga na faksu..res je potrebna zbranost pri gledanju,pa še vedno ne zabeležiš vsega..Vsi smo bili po ogledu filma malo čudne volje :) Ne rečem pa da ni dober ;) Sigurno pa ni za sprostitev, saj zahteva kar precej napenjanja možgančkov, ker je posnet popolnoma drugače kot običajni filmi- v obratnem vrstnem redu. Dober film je tudi Das experiment- kako se človek hitro spremeni, ko mu je dana moč in avtoriteta. sa_ shaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Dušene školjke s pivom na sredozemski način