Film

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

23. feb 2012 8:00

Mejacka, jaz tudi. Če bi bil film ameriški se gotovo ne bi tako končal :)

saša

limonca26  

član od: 23.7.2006

sporočila: 304

23. feb 2012 8:56

Meni pa je bil všeč film Moje ime je Khan (My name is Khan). Ni holivudski, ampak indijski. Khan je avtist in film nam prikaže, kako se spoprijema z življenjem. Vreden ogleda.

limonca26

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

23. feb 2012 16:04

Jaz pa sem si nazadnje ogledala This means War - To je vojna! - dvorana je krepala od smeha.  Obilo akcije, smeha in romantike.  Dva najboljša prijatelja - tipičen američan in tipičen anglež - dva oh in sploh tajna agenta, se zaljubita v isto žensko - po naključju, a vendar... Kdo jo bo dobil... pri vseh ukanah, ki jih v rokavu skriva CIA si lahko mislite...  Super igralca, vmes pa nadvse simpatična oskarjevka.

http://celje.planet-tus.si/sl/kino/2121/to_je_voj

lp

http://zaspancki.si/

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

23. feb 2012 16:20

Jaz sem se sinoči valjala od smeha ob francoski komediji Dobrodošel v rovtah ... mislim da je to film, ki ga bom iskala na dvd-ju, za večkratni ogled. Pišurija, kot jo znajo Francozi skupaj spravit.

Pa spomnila sem se filma Večer, z Meryl Streep in Vanesso Redgrave.

mamamia

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

23. feb 2012 17:04

Ja, mamamia, meni se je kar milo storilo, ko sem ga gledala (sem namreč nekaj časa živela blizu Lilla in v praksi preskusila, kaj vse znajo Francozi skupaj spravit). 

Pa z malo zamude sem šla gledat Pisma svetemu Nikolaju - kaj pa vem, mogoče začetek pomladi res ni pravi čas za take filme, malo preveč se je sladkoba cedila od vsepovsod in je skoraj ni bilo scene, ki ne bi tako zelo spominjala na že videno. Saj ne rečem, da ni prav prijeten za gledat, ampak kdor ga še ni videl, naj raje počaka in si ga izposodi tam enkrat decembra. 

Komaj pa čakam Železno lady. Če nič drugega, zaradi Meryl Streep.  

Sonja

vd007  

član od: 27.1.2012

sporočila: 318

23. feb 2012 17:49

Jaz pa sem včeraj gledala tistega novega slovenskega z našo Ribičevo in njenim  možem v glavni vlogi , igra še MIšo iz BB  ipd... - sam se ne spomnim naslova točno - nekaj v zvezi s Traktorjem je. ..pa sem zaspala zraven..mož se je pa tako zelo smejal . Je rekel, da je super film.

vd007

Sporočilo je spremenil(a) vd007 dne 23. 2012 17:51

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

4. mar 2012 13:54

Tistim, ki jim je uspelo " Maratonce2 in Tko to tamo peva skupaj spravit, še Parado zmorejo brez problema ...

mamamia

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

5. mar 2012 7:51

Včeraj sem si v kinu ogledala film Kruha in iger - škoda časa in denarja. Ne razumem, zakaj sploh tako mlačne filme snemajo. Ali se je res komu zdel dober? Ljubezen, traktor in rock'n'roll je super v primerjavi s tem, čeprav bi mu vseeno dala 7,5 točk od 10ih. Bo treba spet tuje filme začet gledat

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti