Film

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

16. dec 2010 17:32

mamamia je napisal/a:

Kaj pa Ghost writer? Ste gledale?

mamamia

mamamia

Ja, vsekakor vreden ogleda.

Vanja

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

16. dec 2010 17:40

Jaz sem brala knjigo, gledala pa še ne (čeprav imam Roberta Harrisa v čislih zaradi Fatherland, mi knjiga ni tako potegnila). Ampak če je Polanski režiser, se gotovo splača videt, hvala, da si me spomnila (a ni ravnokar pokasiral Bafte ali Felixa ali nečesa podobnega??) lp, proxima

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

5. jan 2011 7:14

Mene je zelo navdušil tudi Road to Perdition. Pot v pogubu, mislim, da je bil slo prevod. Hanks je fantastičen v tem filmu. Brala sem tudi knjigo, ki pa mi ni tako "potegnila". lp mimika

berta55  

član od: 5.1.2011

sporočila: 7

5. jan 2011 15:18

Nasmejal me je: dinner for schmucks berta55

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

5. jan 2011 23:40

Huh jst pa upam da se na Tv vračajo spet kaki dobri filmi. Danes je že bil film oz. mjuzikl Chicago! Treba mal pogledat kaj nam bo rtv ponudil, hehe! Včasih so bli boljši filmi povsod, danes pa nič od nič... Malce sem prezahtevna za filme, se mi zdi, vsaj v večini primerov.. :( U spomnila sem se še enega v zadnjem času, ki je bil po tv Slovar v postelji oz Sleeping Dictionary...Woha hud film! Oz, ne vem kaj mi je na njem tolk všeč... Pa zadnji oz. "prvi" del hanibala Rojstvo Zla oz. Hannibal rising. Meni super odigrano! Vidim pa da imate nekatere/i tudi zanimiv okus za filme! Zato sem zaenkrat moj mali piskr prstavla zraven! hehe, fajn glejte! pa kak dober predlog še naprej! ;) _tmickena_ Sporočilo je spremenil(a) _tmickena_ dne 05. 2011 23:49

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

6. jan 2011 17:36

Jaz bi pa rabila pomoč! Iščem naslov filma,kateri govori o deklicah , ki trenirajo gimnastiko in ena izmed deklet ima problem z anoreksijo. Pravzaprav so jih trenerji silili v to , da hujšajo. Film je bil na sporedu na kanalu A, morda še kje drugje.

marja

vikica  

član od: 25.4.2009

sporočila: 560

8. jan 2011 11:44

Včeraj me je snaha povabila, da si gremo skupaj z vnuki pogledati novo sinhronizirano risanko v Planet TUŠ Samove dogodivščine. Rada se spominjam časov ko sem z otrokoma in kasneje z vnuki gledala risanke na DVD ali TV, zato sem ponudbo z veseljem sprejela. Glede na to, da sem rojena v pozni kameni dobi, da zelo redko zaidem v kinodvorane, me je 3D tehnika, v kateri je posnet film prijetno iznenadil. Tako sem skupaj s kamero in želvakom Samom potovala pod morsko gladino, videla lepoto morskega življa, spoznavala kaj vse človeštvo slabega dela naravi in njenim prebivalcem (nafta, smeti in drugi odpadki). Spoznavala južna in severna morja, tihi in atlantski ocean, porečje reke Amazonke, Panamski prekop in še bi se našlo. Sicer zelo na hitro vendar zanimivo za male in velike otroke.Lepo mi je bilo. Nerodno je bilo samo za nekatere malčke, ki so preveč resno vzeli morskega psa, ki je priplaval čisto do njih z odprtim gobcem. Ampak poleg sta bila ati in mami in vse se je hitro pomirilo.

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

8. jan 2011 15:24

Vikica, si tako lepo napisala, da bom šla najbrž kar brez vnukov pogledat Samove dogodivščine. Tudi jaz sem rojena v pozni kameni dobi, tako kot ti. Ampak en film v tej tehniki sem videla v NY že pred več kot desetimi leti, tako, da ne vem, če ni tudi naša dežela iz tiste dobe. Se pa globoko opravičujem, če to že laufa pri nas dalj časa, ker že dolgo nisem bila v Koloseju, nazadnje sem gledala Mamomio! 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti