Film

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

11. dec 2009 15:54

proxima je napisal/a:
istočasno pa na TV1000 tudi Veliki Lebowski, hilarično odbit film, po katerem postkoitalni cocktail nikoli več ne bo tisto, kar je bil. Uživajte! lp, proxima
Eden mojih najljubših filmov, gledala sem ga vsaj 5krat! The Dude: "Let me explain something to you. Um, I am not "Mr. Lebowski". You're Mr. Lebowski. I'm the Dude. So that's what you call me. You know, that or, uh, His Dudeness, or uh, Duder, or El Duderino if you're not into the whole brevity thing." :) :) :) saša

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

12. dec 2009 12:33

Jaz ga tudi obozujem, pravzaprav se mi zdi vsakic boljsi, ker ze poznam zgodbo in potem z gustom opazam vsakic nove finese :)))) Tako kot ob videu od CCR vedno padem cisto noter, ko gledam, kako tipi uzivajo med spilom (z malo fantazije bi celo prisegla, da slutim duh po plemenitem afganistancu, ki ki veje od monitorja, hihi :)))))) lp, proxima p.s. v mislih sem imela tale video: CCR: Lookin' Out My Backdoor... Sporočilo je spremenil(a) proxima dne 12.dec 2009 13:04

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

12. dec 2009 13:02

proxima je napisal/a:
Jaz ga tudi obozujem, pravzaprav se mi zdi vsakic boljsi, ker ze poznam zgodbo in potem z gustom opazam vsakic nove finese :)))) lp, proxima

Uh, tole mi je pa močno znano - ne sicer ob zgoraj navedenem filmu,pač pa ob nekaj drugih

lp

cervus

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

13. dec 2009 3:39

proxima je napisal/a:
Jaz ga tudi obozujem, pravzaprav se mi zdi vsakic boljsi, ker ze poznam zgodbo in potem z gustom opazam vsakic nove finese :))))Tako kot ob videu od CCR vedno padem cisto noter, ko gledam, kako tipi uzivajo med spilom (z malo fantazije bi celo prisegla, da slutim duh po plemenitem afganistancu, ki ki veje od monitorja, hihi :))))))lp, proximap.s. v mislih sem imela tale video: CCR: Lookin' Out My Backdoor...Sporočilo je spremenil(a) proxima dne 12.dec 2009 13:04

Evo: CCR - RULE!

Vanja

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

13. dec 2009 5:35

Po vsej verjetnosti govorita o Credence Clearwater Revival, če se kdo sprašuje.

nola

Tanja05  

član od: 26.12.2003

sporočila: 392

15. dec 2009 21:04

Spomnila sem se na Scent of a Woman. Edini film, ki sem ga gledala že nevemkolikokrat...pa se ga nisem naveličala. Al Pacino je v tem filmu genialen.

http://www.youtube.com/watch?v=in5EPHVgcXg&featu

Tanja05

sonci  

član od: 27.9.2005

sporočila: 442

18. dec 2009 10:34

Pa še ideja za trening, če imate namen na Silvestrovo plesati na še kaj drugega kot Golico (tudi čisto o.k., samo ne prevečkrat). Imate(mo) še natančno 14 dni časa. http://www.youtube.com/watch?v=zoUEMZnibS8&feature=f Lep pozdrav sonci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti