20. feb 2009 18:22
Včeraj sn po dugem cajti gledala dober film Odpri srce. Nič streljanja, nič mrtvih, le prometna nesreča ... s posledicami. Zaj pozimi hodim v knjižnico bolj po filme kot pa knjige. tumpika
20. feb 2009 18:22
Včeraj sn po dugem cajti gledala dober film Odpri srce. Nič streljanja, nič mrtvih, le prometna nesreča ... s posledicami. Zaj pozimi hodim v knjižnico bolj po filme kot pa knjige. tumpika
21. feb 2009 11:34
Sedem duš. Priporočam! bertika
21. feb 2009 13:42
Slumdog Millionaire - super, res vreden ogleda!
8. avg 2009 19:05
Včeraj zvečer sem videla film Julie in Julia, ki ga je naredila Nora Ephron. Zelo zabaven, kulinaričen film z Meryl Streep v vlogi Julie Child, prve "dame" am. kulinarike, ki je prinesla francosko kuhinjo v ZDA. In Meryl Streep prikazuje Julijo točno takšno, kot je bila v resnici. Glavna jed v filmu je pa boeuf bourguignon.
Priporočam.
Vanja
9. avg 2009 13:23
Pa še eden za vs eljubitelje musicalov in ljubezenskih dram: Moulin rouge,film ob kterem sva s fantom jokala vsakič ko sva ga gledala...res je super! Roncolino
10. dec 2009 19:10
Danes smo ljubitelji filmov postavljeni pred hudo dilemo: ob 20:00 je na RTVSLO2 Babettina gostija, oskarjevec za tujejezični film iz leta 1988 (če lahko kje staknete in preberete noveleto, po kateri je film posnet, vam jo tudi z veseljem priporočam - mislim, da je čvrst prevod objavil pokojni Teleks); istočasno pa na TV1000 tudi Veliki Lebowski, hilarično odbit film, po katerem postkoitalni cocktail nikoli več ne bo tisto, kar je bil. Uživajte! lp, proxima
10. dec 2009 22:12
Moj najnaj za sprostit so Harry Potter in ... (vsi filmi do sedaj, seveda sem tudi večkrat prebrala knjige). Zakaj, ker sem skupaj z otrokoma komaj čakala izid knjig in kasneje še prikazov filmov.
Moj zadnji ogledan film v kinu pa je bil Somrak, na TV pa naš kratki film Trst je naš.
Sicer pa raje berem kot gledam filme.
mamka
10. dec 2009 22:21
Proxima, hvala za namig o Babette... sva si ga ogledala
tulka
11. dec 2009 9:37
Sem prišel domov, ko se je Babeta že začela in je moja najdražja že gledala to pa je posledično pomenilo, da sem ga gledal tudi jaz, kaj pa čem. Mi najprej ni bil ne vem kako všeč ampak po desrtih minutah sem padel notr in moram priznati, da je izjemen. Vsekakor bom poiskal še tisakno verzijo . LP hedonist
11. dec 2009 10:33
hedonist je napisal/a: |
Sem prišel domov, ko se je Babeta že začela in je moja najdražja že gledala to pa je posledično pomenilo, da sem ga gledal tudi jaz, kaj pa čem. Mi najprej ni bil ne vem kako všeč ampak po desrtih minutah sem padel notr in moram priznati, da je izjemen. Vsekakor bom poiskal še tisakno verzijo . LP hedonist |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Jaffa torta