Film

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

19. feb 2009 10:40

Ni sicer nov, smpsk vreden ogleda: Memento! Pa Javierja Bardema bi gledala v vseh možnih filmih veverica

sa_ sha  

član od: 10.12.2008

sporočila: 113

19. feb 2009 10:56

ojoj..meni je pa Memento eden najbolj čudnih filmov kar sem jih gledala..Ogledali smo si ga na faksu..res je potrebna zbranost pri gledanju,pa še vedno ne zabeležiš vsega..Vsi smo bili po ogledu filma malo čudne volje :) Ne rečem pa da ni dober ;) Sigurno pa ni za sprostitev, saj zahteva kar precej napenjanja možgančkov, ker je posnet popolnoma drugače kot običajni filmi- v obratnem vrstnem redu. Dober film je tudi Das experiment- kako se človek hitro spremeni, ko mu je dana moč in avtoriteta. sa_ sha

juma  

član od: 15.6.2007

sporočila: 235

19. feb 2009 11:48

Bardem je tudi meni dec, simpatičen, s karizmo... Prvič sem ga gledala na intuitivno kupljeni VHS v Morje v meni in sem bila čisto paf... Veverica, ali kdo drug, poznaš še kakšen njegov film? V kratkem ali pa še vedno, se je v Koloseju vrtil Bardem z Cruzovo in (presneto, sploh se ne morem spomnit imena igralke, pa je trenutno 1. liga, igrala je v odličnem Izgubljeno s prevodom), pa ga nisem še šla gledat. Ga je kdo gledal? Je vreden ogleda? LP juma

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

19. feb 2009 12:00

Juma misliš Scarlett Johansson? Vicky Cristina Barcelona film?

saša

juma  

19. feb 2009 12:31

Ja, ja, Scarlett...eh, emšo... Ni prostora za starce imam na list Have to watch, in ja, Spagon, tega sem mislila, pa ne vedela naziva. Krasen link, pa lepe slikce... Katka. Nisem vedela, da so sploh posneli Ljubezen v času kolere, zanimivo. Kako me jezi, da je toliko dobrih filmov za pogledat, jaz pa tako malo cajta juma

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

19. feb 2009 12:48

Pogledala Changleing v katerem za moje pojme res blesti Angelina Jolie (je tudi nominirana za oskarja za glavno žensko vlogo v tem filmu), pa The Curious Case of Benjamin Button mi je bil tudi ful všeč. Medtem ko mi Frozen River in Happy-go-lucky niso bili ne vem kaj. Gledala sem še Rachel getting married... pa mi tudi ni pustil nekega vtisa... nism bla glih navdušena no. Lakeview terrace...tak psiho,si kr ti živčn za une u filmu....bi kr koga zmlatu :D Pa novejša risanka Bolt je tudi zakon! evagirl

veverica  

19. feb 2009 20:32

Tale frizura pa je carska!!!! Sicer pa je Javier dobil oskarja za tole vlogo v filmu Ni prostora za starce. veverica

juma  

20. feb 2009 7:22

eghghgh...., hecaš se veverica! Me strašiš navsezgodaj zjutraj! juma

veverica  

20. feb 2009 8:45

Seveda se hecam. Res pa je, da je zelo posebna Frizer in tisti, ki je dal direktivo za tole frizuro, si zaslužita eno pohvalo/nagrado. Res dobro! veverica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti