Hvala

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

3. mar 2008 23:14

Ognjič je napisal/a:

Stana r., dokaz si napopala in odslej se ne hvali več s "kao" tvojimi mojstrovinami...lepo po pravici povej: to je naredil moj ptič, pa natipkal tudi.

Ognjič

Madonca, zdaj si me pa pogruntala

stana

elba  

član od: 7.2.2007

sporočila: 178

4. mar 2008 13:26

Preden sem nekega dne odkrila Kulinariko sem bila, vsaj tako so rekli, dobra mama, žena in kuharica. Potem pa sem postala odvisnik - od vseh Vas in vaših strani. No in zdaj pravijo - domače pleme - žena in mama - to je isto. Naša kuharica - to je pa nekaj čisto drugega!! Hvala vsem! elba

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

4. mar 2008 16:38

Evo Stana pogruntali so te.

jade

mala zelena  

član od: 9.7.2007

sporočila: 266

4. mar 2008 18:56

hvala mala zelena

trlica  

član od: 29.2.2008

sporočila: 49

6. mar 2008 12:50

Tudi jaz se vam zahvaljujem. Kulinariko sem odkrila po naključju in priznam, da se sedaj veliko rajši spravim k štedlniku. Prej pač ni bilo idej. Pa še velikokrat me nasmejite in mi polepšate dan. Ostanite takšni kot ste, saj ste najboljši! Lep dan trlica

SANITETA  

član od: 5.7.2005

sporočila: 92

6. mar 2008 15:01

Jernej  in  sotrudniki   !   

ISKRENA HVALA  ! ! !    

saniteta

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

6. mar 2008 19:34

Hvala za vse, postala sem odvisnik, a ne bom šla na zdravljenje, bom kar nadaljevala z odvisnostjo. Najbolj smešno pa je, da zdaj vsak pogovor začnem z besedami: Na kulinariki sem videla.... Na kulinariki je bil recept.......Prijatelji na kulinariki so mi svetovali.... A jaz uživam v vaši družbi, postali ste del moje družine, zato še enkrat hvala vsem ,ki ta naš družinski voz tako lepo vlečete naprej. daga

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

6. mar 2008 20:12

Ej, *ebiga, ko vas berem se mi zasolzijo oči, nehajte že. Če sem pošten, mene je kulinarika razočarala ( pa to sem že, menda, povedal ). Pred kulinariko, sem si živel v mojem svetu, češ, stručko za torte, za orientalne ( beri baklave, urmašice......... ) sladice, za pite........... ( včasih, ko je tudi žena pripravila torto, je okraševanje prepustila meni ). Pridem na kulinariko ( češ, jih bom že kaj naučil ), tam pa najdem eno stano r. ( ne vem če ste že slišali zanjo ) pa neko jade ( ne vem če ste že slišali za njo ) pa neko..............jaz pa v mišjo ( z miši imam dobre odnose ) luknjo.............

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

6. mar 2008 20:56

he-he-he-he-he-he-ežoj, ti ga pa res pihneš..............................Pa mišim preveč prostora zavzanmeš tam v mišjih luknjah, ni čudno, da jih zato še na tvojih tortah najdemo............... revce brezdomke. Bo treba kaj ukrenit. Kje je že kakšno društvo proti........

rimljanka - zasebno mnenje

nonica  

član od: 19.11.2007

sporočila: 105

7. mar 2008 7:33

Iskrena hvala Jerneju in njegovim sodelavcem nonica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti