3. mar 2008 23:14
Ognjič je napisal/a: |
Stana r., dokaz si napopala in odslej se ne hvali več s "kao" tvojimi mojstrovinami...lepo po pravici povej: to je naredil moj ptič, pa natipkal tudi. Ognjič |
Madonca, zdaj si me pa pogruntala
stana
3. mar 2008 23:14
Ognjič je napisal/a: |
Stana r., dokaz si napopala in odslej se ne hvali več s "kao" tvojimi mojstrovinami...lepo po pravici povej: to je naredil moj ptič, pa natipkal tudi. Ognjič |
Madonca, zdaj si me pa pogruntala
stana
4. mar 2008 13:26
Preden sem nekega dne odkrila Kulinariko sem bila, vsaj tako so rekli, dobra mama, žena in kuharica. Potem pa sem postala odvisnik - od vseh Vas in vaših strani. No in zdaj pravijo - domače pleme - žena in mama - to je isto. Naša kuharica - to je pa nekaj čisto drugega!! Hvala vsem! elba
4. mar 2008 16:38
Evo Stana pogruntali so te.
jade
4. mar 2008 18:56
hvala mala zelena
6. mar 2008 12:50
Tudi jaz se vam zahvaljujem. Kulinariko sem odkrila po naključju in priznam, da se sedaj veliko rajši spravim k štedlniku. Prej pač ni bilo idej. Pa še velikokrat me nasmejite in mi polepšate dan. Ostanite takšni kot ste, saj ste najboljši! Lep dan trlica
6. mar 2008 15:01
saniteta
6. mar 2008 19:34
Hvala za vse, postala sem odvisnik, a ne bom šla na zdravljenje, bom kar nadaljevala z odvisnostjo. Najbolj smešno pa je, da zdaj vsak pogovor začnem z besedami: Na kulinariki sem videla.... Na kulinariki je bil recept.......Prijatelji na kulinariki so mi svetovali.... A jaz uživam v vaši družbi, postali ste del moje družine, zato še enkrat hvala vsem ,ki ta naš družinski voz tako lepo vlečete naprej. daga
6. mar 2008 20:12
Ej, *ebiga, ko vas berem se mi zasolzijo oči, nehajte že. Če sem pošten, mene je kulinarika razočarala ( pa to sem že, menda, povedal ). Pred kulinariko, sem si živel v mojem svetu, češ, stručko za torte, za orientalne ( beri baklave, urmašice......... ) sladice, za pite........... ( včasih, ko je tudi žena pripravila torto, je okraševanje prepustila meni ). Pridem na kulinariko ( češ, jih bom že kaj naučil ), tam pa najdem eno stano r. ( ne vem če ste že slišali zanjo ) pa neko jade ( ne vem če ste že slišali za njo ) pa neko..............jaz pa v mišjo ( z miši imam dobre odnose ) luknjo.............
ežoj
6. mar 2008 20:56
he-he-he-he-he-he-ežoj, ti ga pa res pihneš..............................Pa mišim preveč prostora zavzanmeš tam v mišjih luknjah, ni čudno, da jih zato še na tvojih tortah najdemo............... revce brezdomke. Bo treba kaj ukrenit. Kje je že kakšno društvo proti........
rimljanka - zasebno mnenje
7. mar 2008 7:33
Iskrena hvala Jerneju in njegovim sodelavcem nonicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Pohorska gibanica