Povsod sem že iskala recept za kremo stracciatella za torte ali kremne rezine a ga nikjer ne dobim. Ali mogoče kdo od vas pozna ta recept?
Lep pozdrav
Jasna
Povsod sem že iskala recept za kremo stracciatella za torte ali kremne rezine a ga nikjer ne dobim. Ali mogoče kdo od vas pozna ta recept?
Lep pozdrav
Jasna
27. sep 2002 10:55
Recepta sicer nimam, samo po mojem ce naredis dobro vanilijevo kremo in ji dodas kupljene koscke cokolade bo krema odlicna. Ula
28. sep 2002 12:22
Jasna, stepete 1/2 l sladke smetane (jaz vzamem pol rastlinske Pomurskih mlekarn in pol naravne Ljubljanskih mlekarn ) z 2 vanili sladkorjema ,dodam 10 dak mletih mandeljev in 15 dak jedilne čokolade - čokolado razstopim jo vlijem na pergamentni papir ,ko se strdi jo z nožem postružem med že pripravljeno kremo ,ker mi je okus čokolade popolnejši kot pa če bi čokolado naribala .S kremo prekrijem čokoladni ali navadni biskvit okrasim s sladko smetano in ostružki čokolade.Sem pa enkrat poizkusila primešati zraven kuhan puding z okusom smetane -super. LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ MARTIKA MartaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom