1. mar 2008 23:07
Čestitke! Se mi pa skoraj zdi, da je ati isti, mamica pa druga... ela
1. mar 2008 23:07
Čestitke! Se mi pa skoraj zdi, da je ati isti, mamica pa druga... ela
1. mar 2008 23:35
Kapo dol.Čestitke vsem in veliko veselja z Borom..Najbrž ga že zaliva,da ne komentira naših izjav. toppy
1. mar 2008 23:38
Važno je , da so vsi zdravi. Čestitam tudi jaz vsem skupaj. LP, Rmeli Rmeli
2. mar 2008 7:23
Ja kaj drugega, vesela bi bila.
jade
2. mar 2008 7:27
ja hvala vsem.Oči je star 52 let,mamica od Bora je pa ukrainka stara 29 let.Drugač sem ga pa zelo vesela. snezinka
2. mar 2008 8:33
Snezinka, tako je tudi prav. Veliko veselja ti zelim z malim bratcem. limonca26
2. mar 2008 9:57
Sprejmi ga z največjim veseljem in mu bodi dobra sestrica. Malemu rdeča lička, staršem pa veliko veselja in sreče pri vzgoji malega nadobudneža. Lp Nasha
2. mar 2008 10:09
vsak otrok je blagoslov,samo sprejeti ga moraš. anaeva
2. mar 2008 11:01
snezinka, uživaj z malim bratcem Balenka
2. mar 2008 11:08
AJA, potem je pa pol bratec...tak se bolje razumemo. Ja, kaj češ, poti v življenju so različne. Otročiček je vedno posebno veselje. Ostali naokoli se pa navadijo...mene je prehitel, materinska šola je izpadla, tako nekako sem plavala v enem vakuumu nekaj časa. Potem pa te čist obrne. Če prav razumem, si tudi ti sedaj v tako imenovanem brezzračnem prostoru..ne veš, kako naj reagiraš. Imam prav?
titta=Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Pivski kruh