2. mar 2008 14:34
Lepo prosim Ežej, kje si našelj. Že od novembra iščem po trgovinah v Ljubljani. Kam dal mi ne uspe, ker delam po cele dneve. breskva
2. mar 2008 14:34
Lepo prosim Ežej, kje si našelj. Že od novembra iščem po trgovinah v Ljubljani. Kam dal mi ne uspe, ker delam po cele dneve. breskva
2. mar 2008 17:22
Breskva, po moje je našel doma :) V trgovinah v Lj nimajo... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
2. mar 2008 17:25
Sam res Ežoj, deli to skrivnost z nami!! Kje si dobil tale modelček ta kvadraten?? Super je! Nas prav malo rajcaš s temi slikami veš saš
2. mar 2008 19:13
Se opravičujem, nisem mislil nič, prav ima katka, doma sem našel v eni škatli, sem vedel, da nekje imam pa sem mogel mal poiskat. Kupil sem pred nekaj leti na Celjskem obrtnem sejmu.
ežoj
2. mar 2008 19:31
Ežoj, a je na škatlici kje napisano, kje to izdelujejo. Mogoče so priložena navodila za uporabo pa tam kaj piše, lepo prosim, če lahko še enkrat pogledaš. hvala, lp Tadeja tadeja 13
2. mar 2008 19:32
Ežoj, si jih kdaj delal al se ti prašijo, hehe. Jaz mam samo takega v enem kosu za takvadratne, ko čez razvaljaš. Je star 2 meseca, pa še nisem uspela naredit. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
2. mar 2008 21:23
tadeja,
ni nič napisanega, bilo je na dnu velike škatle ( s še nekaj krame, ki se redko uporablja ) v plastični vtečki, brez etikete ali česarkoli. Kupljeno je na obrtnem sejmu v Celju ( napamet bi rekel več kot pet let nazaj ), na tistem " kramarskem " delu, celo se mi rahlo šajna, da je bil prodajalec iz hrvaške, vendar nisem siguren.
katka,
poskusil sem le tisti prvi okrogli model za neko poljsko jed - piroge ( že en čas se pripravljam, da napišem recept za kulinariko, pa, bodoči da delam iz glave, moram enkrat naredit in vse merit, da bi imel podatke za recept ). Nisem bil zadovoljen, vendar to nič ne pomeni, bodoči da sem vešč v izdelavi pirog brez pripravkov, na roke.
Drugač, nisem posebej ljubitelj testenin ( razen iz vlečenega testa, bureki, pite, štrudli ), pa prej omenjene piroge imam zelo rad, to je ena varianta mal večjih raviolov.
A ja, štruklji so pa zakon.
ežoj
3. mar 2008 12:13
Okrogle sem kupila v trgovini Krek v Lescah. Bom pa pogledala, če piše ime proizvajalca. Uporabila jih pa še nisem. bios
3. mar 2008 13:08
Tele modelčke, ki jih je Ežoj poslikal in "obesil" gor.... ti se dobijo v Citiy - Mb.... Top shop trgovina.... Sem jih tam kupila pred novim letom in stanejo okoli 3,5€ vsi skupaj (3 okrogli modelčki za torteline : majhni, sredni in velik, ter modelček za raviole). lp E eranna24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Svaljki v curry omaki z ohrovtom