29. feb 2008 18:35
najprej se morem opravičit za tisto besedico, nisem vedela da je boljše narediti zvezdice matilda o tem je že bilo govora. prvič, drugič še človek reče da tako pač je in lepo razložiš. me pa jezijo ljudje ki pridejo na neobvezni portal ki je čisto okej in potem samo naštevajo kar njim ni všeč. meni pa to ni všeč. pa ne odpiram za to teme tukaj in nergam čez njih. za vse kar sem napisala v tej temi sem premislila pa sem bila vseeno stroga. in mi je čisto vseeno kaj si mambica ali ti matilda mislita o tem, ker jaz in še marsikdo drug vemo da je kulinarična slovenija ena odlična stran in da je nima smisla kritizirati. ta stran je postala del mojega vsakdanjika. tako kot vsak dan preberem novice tako preberem to stran. in res me žalosti da zahtevate še več, vedno več. če pa bi prišlo do tega da bi jernej ali pristojni naredili tri zadetke potem pa bi se takoj našel nekdo ki bi rekel da to pa je premalo in potem se lahko odpere ista debata. obiskovanje te strani in sodelovanje posameznikov je stvar izbire, vsekakor pa razumem da je tako da nikoli ne bo vsem vse všeč. in da se razumemo: nisem nikogar poslala na drug forum (sicer pa od kdaj pa imam to pristojnost, aja, pozabila sem na promocijo, morda mi ja ta to prinesla ) samo sem jasno povedala da je sodelovanje na tej strani stvar izbire posameznika. nektarina Sporočilo je spremenil(a) nektarina dne 29. feb 2008 18:39:13 Sporočilo je spremenil(a) nektarina dne 29. feb 2008 18:39:33