Zanima me če katera ve ,ali je mogoče vrtno pohištvo Novolesa kupiti direktno v tovarni in koliko ceneje je? Hvala za odgovore Balu.
balu
Zanima me če katera ve ,ali je mogoče vrtno pohištvo Novolesa kupiti direktno v tovarni in koliko ceneje je? Hvala za odgovore Balu.
balu
28. feb 2008 20:05
http://www.novoles.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=08 Predlagam da jih pokličeš in preveriš.
29. feb 2008 13:02
Naša družina je pred leti, ko smo opremljali stanovanje, kar veliko kupovala v Novolesu. Vedno smo šli v njihovo prodajalno v Straži, še posebej kadar smo zasledili posebne akcije. Ker je od tega preteklo že 5 let, žal ne vem, če so cene v njihovi trgovini nižje in za koliko. LP
1. mar 2008 20:31
moj mož dela v tej tovarni,žal.če kupuješ preko zaposlenega dobiš25 odstotni popust +5% za gotovino.če pa kupiš samostojno pa mislim ni velike razlike od merkurja če trofiš kaj v akciji. mesni
8. mar 2008 11:03
razlike v ceni ni,je pa odlične kakovosti StašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo