28. feb 2008 19:02
Zanimiva kombinacija kakao in čili,...no, saj obstaja tudi takšna čokolada se mi zdi. Jelenckova
28. feb 2008 19:02
Zanimiva kombinacija kakao in čili,...no, saj obstaja tudi takšna čokolada se mi zdi. Jelenckova
28. feb 2008 19:54
Ja, obstaja, pa ni slaba..............prav nasprotno. Saj veš, kje jo lahko poskusiš; pozvoniš... in...
rimljanka - zasebno mnenje
9. mar 2008 18:19
Hvala za vse informacije, ki sem jih dobila tukaj!!! Jaz sem namreč zeleni čaj prelila z vrelo vodo in zmeraj pustila več kot 2-3 minute... grenkoooooooo! Ampak sem vseeno popila, kar sem si "skuhala". Danes pa sem poskusila po vaših navodilih in sem uživala ob super okusu! Marna
9. mar 2008 22:38
Ja, zen čaj je z aromo manga in limone, dober je, še lepše pa diši!!!! mala zelena
20. mar 2008 22:53
V čajnici sem kupila novo bučko ker je stara že spuščala pri straneh in nove zaloge čajčkov, tako da bo m zdaj bolj pridno kuhala "taprave čajčke". Baje pa prodajajo tudi nekaj takega, da si sam pakiraš njihove čaje v filtre mala zelenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso