25. feb 2008 16:56
Že mnogo let imam 3D model za zajčka in ovčko. Tu moram opozoriti na naslednje: zajčke smo delali tolikokrat v eni sezoni, da nihče ni smel več pogledati biskvitnega testa od sesedenih vzorcev. Manj napora je bilo z ovčko, ki je je bolj redko sesedla.
Videla sem namazane zajčke, s kremo, čokolado, pa se je relkief kar izgubil. Ovčke tisti sosedi, ki si itaq vse izposoja, potem pa ne vrne, da skrivamo pred njo pa sploh nisem posodila.
Pečen biskvit posujem s sladkim prahom, to je pa tudi vse. Otroci, ki so (pre)nasičene vsega, sploh niso kaj veseli, razveseli ta starejše. Testna ovčka je končala kot dekorativna zadeva v najbolj nobl gostinskem lokalu pri nas. Tista je imela tudi rumen svilen trakec z zvončkom.
Recimo, da vsako leto naredim eno ovčko ( zajčka pa ne ). Sem že mislila razšenkat oba modela, pa imamo malo bebiko, ki ji bomo podarili kak odlitek. ( Predvsem zato, ker njena starša obožujeta biskvtno testo.)
Imela sem tudi lončeno ovčko, ki sem jo kupila nekoč v Mariboru za majhen denar. Tista pa je res šla za hvala lepa. Pa kdo bo pojedel toliko biskvita, no.
Je pa Balu napisala spet en link, od koder bojda ne rabim Nič i ništa.
So mi pa danes spet modelčki za male kolačke padli ( zadnji kosi ) v košaro v Hoferju. Zato, ker z mano ni bilo ne Nikoga i nikogar.
F r i n a