Hotel neptun

bomči  

član od: 5.10.2006

sporočila: 33

tema odprta - 22. feb 2008 13:07 | ogledi: 1.478 | odgovori: 1

Pozdravljeni!

V bližnji prihodnosti načrtujemo kratek oddih v Portorožu. V ožjem izboru imamo namestitev v hotelu Neptun.

Zanimajo me vaše izkušnje (če ste seveda tam že bili). Paket sicer zajema kopanje v bazenih z morsko in termomineralno vodo - pa me zanima, kakšni so ti bazeni.

Za vsako informacijo, že vnaprej HVALA!

bomči

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

22. feb 2008 16:04

Z nastanitvijo v hotelu sicer nimam izkušenj, za bazene pa ti lahko povem, da so super.Bazeni so v sklopu hotela Riviera in Slovenija (iz teh hotelov je vhod v bazen). Imajo dva jakuzzija z vročo vodo, en bazenček za najmlajše, en bazen, ki se nadaljuje v "črno luknjo" in en bazen s tremi, včasih tudi štirimi, masažami . Globina bazenov je, če se prav spomnim, 1,35 m, tako da lahko tudi plavaš, če ni drena. Če boš tam med počitnicami ali kakšnimi prazniki oz. podaljšanimi vikendi, zna biti kar precej gužve. Imajo pa precej ležalnikov, da lahko tudi počivaš. Ob torkih je bazen odprt šele od 14. ure dalje.

Prepričana sem, da boš uživala!

kača

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti