10. mar 2008 21:33
Bom se jaz nekaj dodala. Ze par desetletij pecem torte- take navadne,klasicne, brez posebne domisljije.
Pa sem si zazelela nekaj drugega.Obsedla- dobesedno- ,me je misel, da bi naredila torto z mackom .Kako?-nisem imela pojma.Videla sem cudovite torte na Kulslo,ena lepsa od druge, pa sem si rekla :ja zakaj pa ne bi vprasala za mnenje nekoga,ki"se spozna"?
Napisala sem par vprasanj na ZS-malo neprijetno mi je bilo sitnariti nepoznane ljudi- pa sem
dobila nickoliko navodil,prijaznih nasvetov in- naredila macka!Tudi poslikala sem,
kar je ostalo od njega, upam da bo ta teden na vrsti.( Hvala za potrpljenje,Unicorn)!
Kaj sem hotela s tem povedati? Tisti,ki jim je bila ta torta namenjena, ze dolgo niso vec otroci.,so zreli, veseli ljudje,ki imajo radi zivljenje in se ne pocutijo uzaljene, ce za 63 rojstni dan dobijo torto z mackom.Nasprotno,res je kar pravi unicorn,morali bi videti presenecene obraze,pa da ne govorim o tem, da je ze vsa zlahta "rezervirala" torto z mackom...Vsi nad 4O let in niti sledu o frustracijah...
Vendy, tudi meni si strasno simpaticna, ampak tokrat si sla pa kar precej mimo...frustracije s tortami nimajo cisto nic opraviti!
Pa tale misel Jana Sibeliusa ( poleg njegove glasbe) mi je zelo vsec:
NE BODITE POZORNI NA KRITIKE-SE NOBENEMU NISO POSTAVILI SPOMENIKA!
Lep vecer se naprej -vsem- brez izjeme!
lucka