19. feb 2014 12:27
Pozdravljeni.
Oglašam se na temo gastroskopije skozi nos v zasebni ordinaciji (odstranjeno zaradi nedovoljene reklame) kjer delajo tudi s koncesijo. Preiskavo sem imela danes, in morem povedat da po eno mesečnem strahu in danes skoraj omedlevici preden sem sploh stopila v ordinacijo je bilo popolnoma neboleče in brez težav. Zdravnik in tudi medicinski brat sta zelo razumevajoča, sproščena, nasmejana... te zelo dobro pripravita, in se potem res lahko dobro pripraviš na poseg. Predvsem tistim, ki imajo strah pred to preiskavo, svetujem da naj se odločijo za to preiskavo skozi nos (če je seveda to možno) ker se da preživet in res ni hudo. Najbolj pomembno se je osredotočit na dihanje, ker potem preiskava sploh ni noben bav bav. Poslušati zdravnika, ki sproti pove kaj počne ter kako dihaš. Na bruhanje nič ne sili, če pravilno dihaš. Zelo pomembna je koncetracija. Skratka, odšla sem nasmejana, zadovoljna in predvsem; VSE POHVALE OSEBJU TE ZASEBNE ORDINACIJE. Pa še to, preiskava je pri meni trajala 2minuti, brez odščipa tkiva.
SREČNA.
klavdyka27