28. feb 2008 17:46
Pozdravljeni!
Saj ne morem verjet, pa je res. Še ko je mrtev mu NEKATERI ne daste miru. Na forumu ob smrti Drnovška je bilo slišati samo hvalo, pa ga je tudi tako sračkal in marsikatero stvar izpeljal tako, da je bolje mižat, pa ste mu samo hvalo peli!! O mrtvih samo lepo? Poskusite se držat, tega drugače raje ne vpisujte.
Vsaka čast Ruglju, se strinjam s tisto, ki je napisala, da so bil njegove izjave v večini primerov vzete iz konteksta, tako da tisti, ki ste njegovo knjigo "samo držali" v rokah, pač niste primerni (vsaj v mojih očeh), da dajete takšne in drugačne neprimerne komentarje. Ali pa se bojite, da bi s prebiranjem odkrili, da je imel prav!? Vem, resnica HUDO boli!
Kakorkoli, žalostna sem bila ob njegovi smrti, bolj kot za gospodom predsednikom, ker se mi zdi pač bolj pomembno spravljanje lastnega naroda k pameti, kot pa karkoli drugega. Vsi, ki so bili vključeni v njegovo skupnost in s katerimi sem imela čast spregovorit, so ga imeli za očeta, ki jim je bil sposoben pokazati pravo, uspešno pot, na kateri so se našli in UDEJANILI. Žal mi je, da ga nisem osebno poznala. Škoda da je bil on en sam!
Lep pozdrav,
veverica