20. feb 2008 8:47
Sreča naj bo vsakdanji jedilnik. Tudi ljubezni naj ne manjka, A ne pozabi jo dajati,da se bo vračala. Najdi lepoto v vseh stvareh. A vsak dan naj bodo iskrice v tvojih očeh. Vesna Leben
20. feb 2008 8:47
Sreča naj bo vsakdanji jedilnik. Tudi ljubezni naj ne manjka, A ne pozabi jo dajati,da se bo vračala. Najdi lepoto v vseh stvareh. A vsak dan naj bodo iskrice v tvojih očeh. Vesna Leben
20. feb 2008 9:06
jej vse najboljše, veliko zdravja, sreče in veliko veliko lepega in okusnega peciva katerega slike in recepte boš lahko delila tudi z nami :) nektarina
20. feb 2008 9:07
Vse naj naj. Jaz ti iz srca želim, da bi imela veliiiiiiko časa za ustvarjanje , da nas boš še naprej razveseljevala s svojimi umetninami... Pa seveda še zdravje, ljubezen, ...... E.
20. feb 2008 9:10
Stana vse najboljše, pa naj tvoje roke še naprej ustvarjajo imenitne sladke umetnine!! Lepo praznuj!! saš
20. feb 2008 9:28
In še na zdravo vse, vse kar je. !!! se pridružujem ostalim željam...ki so tako lepe... Majuscka
20. feb 2008 9:34
čestitke tudi od mene MissLady
20. feb 2008 9:35
Vse najboljše!!! Pa pazi, da te kdo ne ukrade, ker delaš take dobrote! Jelenckova
20. feb 2008 9:36
Vse naj,naj draga Stana balu
20. feb 2008 9:39
Ognjič
20. feb 2008 9:42
Tudi jaz se pridružujem vsem čestitkam. Vse naj, naj in še obilo takšnih mojstrovin Pa nazdravje! SRNAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Browniji s temnim pivom