20. feb 2008 14:34
Aja, če kaj golaža ostane, potem imajo drugi dan to za zos k makaronom.
Jaz pa zase vsak dan nekaj pokombiniram, ker ne jem mesa- np. polento in zelenjavo, jutri bom potem makrončke z eno omakco.
katti
20. feb 2008 14:34
Aja, če kaj golaža ostane, potem imajo drugi dan to za zos k makaronom.
Jaz pa zase vsak dan nekaj pokombiniram, ker ne jem mesa- np. polento in zelenjavo, jutri bom potem makrončke z eno omakco.
katti
20. feb 2008 14:38
Ati zlati, jaz pa krmpirjev "zos" obvezno pretlačim s paličnim mešalnikom, da je nekje med omako in juho. Se strinjam, da blazno dobro k temu pašejo hrenovke, pozimi pa kakšno prekajeno meso. Mmmmmmm, včasih takšna preprosta hrana res sede. fresh
20. feb 2008 15:47
Jaz pa krompirjev zos zgostim s pretlačeno repo, (narežem na četrtine in kuham s krompirjem, na koncu poberem ven in pretlačim), da tak prijeten priokus. Naši repe drugače sploh ne jejo, v takile kombinaciji pa samo mlaskajo.
Cila
20. feb 2008 16:48
Jaz poleg vseh naštetih klasičnih sestavin na čebuli prepražim še malo pora,naribanega korenčka ter naribane bučke. Nikoli ga ne podmetim z moko ker je golaž gost od te dodane zelenjave, pri nam je tak krompirjev golaž top obrok:) karambolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem