15. feb 2012 8:00
definitivno boljši, manj mastni, bolj zdravi. Pa me briga kaj si drugi mislijo. Dejstva so znana.
Ravno včeraj ruknil en slastni PIRIN KROF. Četrt manjši kot tiste bombe od belih možnarjev, veliko manj mastni (ostanki madežov na papiraniti vrečki v primerjavi z ostanki madežov od BELIH krofov govorijo v prid prvim) in zatorej prav lepo "suhi". da pašejo k sojinemu mleku ali pa dobremu čaju.
Jaz pa kar priznam, da delam vse iz drugih mok, samo ne iz bele, za zdravje, bolše počutje, več vlaknin, mineralov. Pa kaj me briga, če pol pač nekaj nekdo speče v olju. Itak jem krofe parkrat letno, tako da ne bom umrl zaradi tega, ampak zakaj si NE BI privoščil "zdravo" različico le-teh ako imam možnost??? Ni ravno to lep, da lahko izbiramo?!!?
Za tisto dozo bele moke, finih maščob ter plavanja v olju pa občasno poskrbim oz. OBVEZNO posrkbim ob vračanju iz Cresa, ko se ustavimo na TROJANAH, tak čez te KRAPFNE pa jih res ni
Aja, da ne bo hude krvi in zamer. To je pač moje mnenje A ŠE VEDNO VAS IMAM VSEEEEEEEEEE RAD, pa četudi me šimfate za čapatije, moja večna vprašanja, moje navdušenje nad Montijem/Paleo, pa še in še in še. I still love you
MBrando