Živjo punce in fantje ... zanima me kakšno omako vse bi lahko ponudila zraven kanelonov (palačinke-sir+šunka) poleg tatarske?
Hvala
maserka
Živjo punce in fantje ... zanima me kakšno omako vse bi lahko ponudila zraven kanelonov (palačinke-sir+šunka) poleg tatarske?
Hvala
maserka
18. feb 2008 20:59
Hren z jabolko. lp vdolin vdolin
18. feb 2008 21:12
kaj pa kako paradižnikovo? nike
18. feb 2008 22:57
Meni pa paše le kisla smetana in solatka. Živi
19. feb 2008 3:22
Definitivno sirova - sem manijak na sir :))) Govorim pa o topli. Lahko pogreješ tudi nacho sir. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 19. feb 2008 03:23:13
19. feb 2008 3:48
Pa kuhana špinača s kislo smetano paše super gor, ali pa malo bolj tenka gobova omaka.
Kyara
19. feb 2008 7:20
mi smo imeli včeraj zraven kanelonov kar špinačno musako iz baze,le da sem namesto špinače dala blitvo. anaeva
19. feb 2008 9:36
Špinačno hrustljavo omako. Vzameš špinačo iz kartona (ker drugje je ni), vmešaš v greto - vendar ne zavreto - sladko smetano, pustiš to na blagem ognju, da zadeva dobi temperaturo in na koncu primešaš še mlete mandlje. Vendelina jr.
19. feb 2008 10:09
Vendelina jr. je napisal/a: |
Špinačno hrustljavo omako. Vzameš špinačo iz kartona (ker drugje je ni), vmešaš v greto - vendar ne zavreto - sladko smetano, pustiš to na blagem ognju, da zadeva dobi temperaturo in na koncu primešaš še mlete mandlje. Vendelina jr. |
19. feb 2008 12:41
Ja, pa še hitro je narejena. Če pa si pri volji za blanširanje in sesekljanje blitve (z multipraktikom), lahko to isto narediš tudi z blitvo. Pa še na krožniku lepo izgleda, da gre k rumeno-rjavi hrani nekaj zelenega. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rumove kocke
Pirin kruh s semeni