vem da ni tukaj prava tema,ampak tu boste vsi videli.a je imela katera primer,da 4-letnik žmiga z očmi?začel je pred kratkim.zakaj dela to?
snezinka
vem da ni tukaj prava tema,ampak tu boste vsi videli.a je imela katera primer,da 4-letnik žmiga z očmi?začel je pred kratkim.zakaj dela to?
snezinka
17. feb 2008 9:03
Snezinka, jaz imam s tem kar nekaj izkušenj.
Tamala hči je začela takole nekje pri treh letih "mižurkat". Peljala sem jo k okulistu in dobila je očala, kar me je malo presenetilo, ker jih pri nas nikoli ni nihče potreboval. Nosila jih je cca 2 leti, potem se je pa popravilo (imela je plus).
To zimo pa se je zgodba ponovila. Seveda smo šli spet na pregled, vendar vidi dobro, okulist je rekel, da mižurka zaradi suhega zraka v prostoru. Priporočal je kapljice (če bi bilo res potrebno, pa ni bilo), pa da naj malo vlažimo prostore (mokra brisača na radiator).
Vsekakor je fajn, če ga pelješ na pregled, boš bolj mirna.
Lep pozdrav!
jasna
17. feb 2008 11:00
Moja sestra je imela podobne probleme.Žmirkala je samo pozimi.Mami jo je peljača k okolistu in ta ji je priporočal očala,ki so bile malo zatemnjene.Pravil je da je moti prevelika svetloba.Odsev od snega.Tako da je ene tri sezone nosila očala,potem je pa samo od sebe prenehalo. balonka
17. feb 2008 11:35
Morda pa ima tike. Začetnica
17. feb 2008 12:15
zakaj pa nosijo očala,pa ne zato ker so gledal preveč tv? snezinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem