16. feb 2008 16:36
Lep pozdrav vsem skupaj še z moje strani.....;)
sem Denise, in tudi jaz debatiram, in sicer sem v isti skupini kot Anže.
Kot je tudi Anže sam napisal, imamo aprila dežavni turnir. Zatotorej sprašuje za vaše mnenje o tej temi. Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaša mnenja. Me pa zelo razjezi, ko kdo napiše da ne znamo razmišljati s svojo glavo, nismo dovolj razgledani oz. si nismo izbrali pravega hobija. Imeli smo že 100 debat, in še 100 jih bomo....Večino teh smo pripravili sami, in smo se tudi kar dobro odrezali. Lani ko smo šli na turnir(prvič), smo šli povsem brez priprave na tekmovanje in zmagali samo 1 zmago od 3. Za prvič je kar u redo, vendar smo odkrili da brez neta pač ne gre... In s tem, ko Anže prosi za vaše prispevke, ne išče "vaših" argumentov, saj večino teh potem sestavi sam. Vaše mnenje pa je samo dodaten vir, oz. podpora(citat) kot se temu reče na debati. Če pa niste pripravljeni pomagati, vas prosim samo brez žaljivosti. Sicer pa mislim da smo se na prejšnjem tekmovnju kar dobro odrezali, in se še 1x zahvaljujem za vašo pomoč. Ampak na sami debati smo ugotovili, da je tudi marsikdo drug imel iste podpore kot mi, in celo iste stavke, saj so jih vsi "pobirali" s kulinarične. Izgleda torej da je net res potreben vir za dobro debato, saj vseh informacij ne moreš dobiti kar iz svoje glave. Seveda ne bomo vsega dobesedno "kopirali" iz vaših komentarjev, saj se to ne obnese preveč dobro-sem že prej omenila.Brez zamere, ampam me je res razjezilo...
Lep pozrav vsem, sedaj grem pa še sama iskat argumente.;)
...Denise...
...Denise...