ali imate že kakšne izkušnje z njim. malo mi ne gre skupaj to, da se brisalo vrti in hkrati pobira prah, meni se bolj zdi, da bi prah odpihnilo stran preden bi brisalo prišlo do njega!!?
MAJAA
ali imate že kakšne izkušnje z njim. malo mi ne gre skupaj to, da se brisalo vrti in hkrati pobira prah, meni se bolj zdi, da bi prah odpihnilo stran preden bi brisalo prišlo do njega!!?
MAJAA
15. feb 2008 16:58
Meni nekako ni logično, da se prah "briše" z vrtečo metlico. To prah samo dvigne. Na omarah res izgine ampak samo za par minut. Pri nas prah brišemo z mokro viledo. Ko je nuja, pa kar z vlažno tetra plenico E.
15. feb 2008 17:07
tudi meni ni logično in niti najmanj ne verjamem temu. nektarina
15. feb 2008 17:17
Še ena traparija.
jade
15. feb 2008 21:39
No ja, če bi hkrati deloval privlačno za prah, bi šlo. Če verjamete, kar kupite, jaz se bom pa z jade strinjala. Pa ne samo tule, še v eni podobni temi.
16. feb 2008 15:15
Sem jo kupila pri neckermanu za 10€,čeprav sem nekje na nemški tv videla reklamo za50€!Zraven se dobi še tekočina s katero jo poškropiš in takrat pobira prah!Če sem zadovoljna z njo tako -tako ,nekaj že pobere ,drugače pa cunjo v roke pa gremo za prahom!In ja ,prah pa zdaj vsaj moja hči zelo rada "briše"! marjeta10
21. feb 2008 9:06
imam nekaj podobnega - 3eure - deluje samo če vsak dan brišeš z njo, v kolikor pa se nabere kaj več praha pa je potrebna krpa. Za odstranjevanje prahu za radiatorji pa je super...... pandapandaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi