27. mar 2008 12:29
Drage kolegice,
lepo je, da vsak izrazi svoje mnenje, zato bom to storila tudi jaz. Moje mnenje je, da je razstrupljanje na ta način dobro, še več, ljudje bi morali (na karšenkoli način), to počenjati večkrat oziroma vsaj enkrat na teden. Naše prababice vsega tega res niso potrebovale početi, samo one so živele zdravo, v zdravem okolju, mi pa živimi v strupih in potrebujemo dodatne pripomočke, da naš organizem funkcionira.
Naprava ni nateg, z elektrolizo razstrupljanje dejansko poteka, je pa grozljivo, kako visoko ceno so ji postavili. Ne gre za kakšno posebno drago (v mislih imam sestavne dele) aparaturo, ali za nekaj, kar ne bi znal izdelati oz. sestaviti skoraj vsak elektroinžinir. Ceno dviguje marketing in tisti, ki so pripravljeni plačati to ceno, naj jo le. Verjemite, kakšne posebne škode (razen v žepu), s to napravo ne boste utrpeli, če se seveda ravnate po navodilih. Jaz sem mnenja, da bi tako napravo bilo fino imeti v vsaki hiši, pa kaj ko jo prodajalci ne spustijo iz rok (cenovno mislim)!
S tem, ko smo dobesedno uničili naravo, smo se obsodili na to, da bomo drago plačevali tisto, kar nam bo pomagalo preživeti!
Morda pa bo tele komentarje prebral tudi "prodajalec" in se zamislil, koliko bi zaslužil na "masi", če bi izdelek ponudil na tržišče po razumni ceni!
Res je, razstrupljate se lahko tudi na drug naraven način z naravnimi pripomočki, vendar gre to mnogo počasneje in težje, ker so tudi ti pripomočki iz narave, ki je onesnažena!
Vedno bolj bomo drago plačevali napake naših predhodnikov, pa če to hočete sprejeti ali ne!
Sama imam možnost da to aparaturo uporabljam enkrat tedensko, ker jo je kupila moja kolegica, ki ima več denarja kot jaz in si jo lahko privošči. Voda se ne obarva vedno enako, po kakšni prekrokani noči je katastrofalna, drugače pa vsakič nekoliko čistejša.
Smisel takšnega razstrupljanja je, da to kontinuirano počenjaš, sicer ti da samo dober občutek (naprimer lahkih nog in podobno)! Pri trajni uporabi pa lahko opaziš to, kar sem opazila jaz in sicer, zdi se mi, da imam dnevno več energije, da se lažje koncentriram, da imam več volje, da sem optimistično razpoložena, da me, kadar dolgo časa sedim, ne boli več tako pogosto in tako močno križ, pa še nekaj sem opazila, uredila se mi je prebava. Torej, nekaj je že na temu!
Pa še o podplatih, tu nikar ne diskutirajte, podplati so naše telo v malem, to je res! Refleksna masaža stopal (privoščite si jo kdaj) je poznana že tisočletja in resnično z njo obvladujemo lahko marsikatero bolezen!
Pa lep pozdrav Maja
informacija