15. feb 2008 6:11
nasja, z malim popravkom - k nam priteče načrpana, ne pa taka, ki bi kar sam od sebe pritekla iz zemlje.....je, pa ne samo rahla, razlika.
15. feb 2008 6:11
nasja, z malim popravkom - k nam priteče načrpana, ne pa taka, ki bi kar sam od sebe pritekla iz zemlje.....je, pa ne samo rahla, razlika.
15. feb 2008 11:28
Kaj pa če kupiš navadno klasično banjo in za masažo kaj v smislu spodnjih linkov.
http://www.salonlepote.si/masazni-aparati/biserna-kopel
http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_i
http://www.ams.si/delfin/5110.htm
Pri možu doma so imeli nekaj podobnega, pa se je kar lepo obneslo.
marelica
15. feb 2008 11:45
NE - vodni kamen. Po 10 letih ti bo tako grdo, da boš razbijala kopalnico. Ne, prej savno! *T*A*N*J*A*
15. feb 2008 11:53
jade je napisal/a: |
Meni se zdi to namakanje v banji taka potrata pitne vode, da je joj. [zmesan]jade |
15. feb 2008 12:46
Ja, pitna voda je načrpana. In zato žal vedno dražja, torej se tudi ne kopam vsak dan.
Ampak zato še ni nobene škode za prihodnje generacije. Ne uporabljam nerazgradljivih detergentov oz. sploh zelo malo dodatkov, torej... Če bo vode primanjkovalo - kar se žal ob globalnem segrevanju lahko večkrat zgodi - se seveda ne bomo več kopali. Dokler pa pomanjkanja vode ni, pa uživam...
Mislim, da veliko več vode oz. zajetij uniči industrija s svojimi odplakami, sploh pa kmetje s pretiranim gnojenjem in pesticidi. Naše banje so pri tem dobesedno kapljica v morje.
Nasja
15. feb 2008 13:04
In še moje skromno mnenje: že ko smo imeli čisto navadno banjo se mi je gnusilo ležati in namakati v svoji lastni svinjariji, pa četudi je sledilo tuširanje. Taka masažna banja torej, "ne hvala." Prisegam na vsakodnevno tuširanje (po potrebi tudi večkrat dnevno) in to popolnoma zadostuje vsem članom naše družine. lp Vesna
15. feb 2008 13:23
Nasja je napisal/a: |
Ja, pitna voda je načrpana. In zato žal vedno dražja, torej se tudi ne kopam vsak dan. Ampak zato še ni nobene škode za prihodnje generacije. Ne uporabljam nerazgradljivih detergentov oz. sploh zelo malo dodatkov, torej... Če bo vode primanjkovalo - kar se žal ob globalnem segrevanju lahko večkrat zgodi - se seveda ne bomo več kopali. Dokler pa pomanjkanja vode ni, pa uživam...[zdravje-z] Mislim, da veliko več vode oz. zajetij uniči industrija s svojimi odplakami, sploh pa kmetje s pretiranim gnojenjem in pesticidi. Naše banje so pri tem dobesedno kapljica v morje. Nasja |
15. feb 2008 13:24
Reca, saj v banjo se uležeš, ko se stuširaš, ali ne !!?? Kadar greš v javni bazen, se tudi najprej stuširaš – no, vsaj po pravilih se je treba stuširati. Imamo masažno banjo staro 4 – 5 let in je ne uporabljamo: 1. Glavni razlog je to, da je preglasna in vse naokoli se trese, kot pri starih pralnih strojih. To je moteče predvsem za sosede in v poznih večernih urah (takrat, ko si človek vzame čas zase …) nimamo osnovnih pogojev, da je prižgan masažni sistem. 2. Pri glasnem ropotanju je težko uživati v tihi – mirni glasbi. 3. Po kratkem času masiranja me moti, da voda šprica na isto mesto. Šobe bi se morale samodejno vrteti ali premikati – mogoče boste rekli, da smo zahtevni – in ker tega ni, po daljšem času curek vode na istem mestu telesa postane kar malo neprijeten.
15. feb 2008 13:35
jade je napisal/a: |
Na google odtipkaj masažna kad in dobiš en kup zadetkov, pa lahko malo pregledaš ponudbe. jade |
...in potem bomo vidli Jade z možem not
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 15. feb 2008 13:36:54
15. feb 2008 13:51
"Mene je zadnjič malo zbodlo, ko sem tule prebrala da ena "ni hotela reskirati, da bi se biskvit zdrobil".... Halo? So čisto lepe besedne zveze kot na primer: - nisem želela, da bi se biskvit zdrobil, - v izogib tveganju, da bi se biskvit zdrobil, - nisem tvegala, da bi se biskvit zdrobil....." Pa ne da se v pravopis vtikajo ravno tisti, ki tu po forumu pišejo največjo spakedranščino. Saj verjamemo, Vendelina jr. da znaš angleško, pa kljub temu ne bi bilo potrebno, da nam to nenehno dokazuješ. Pa brez zamere lp Alenka alenka5Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Schwarzwald kocke