Moja hčera je dobila napotnico za nevrologa. Nimam nikakršnih izkušenj zato me zanima, če koga priporočate v Ljubljani.
ham-njam
Moja hčera je dobila napotnico za nevrologa. Nimam nikakršnih izkušenj zato me zanima, če koga priporočate v Ljubljani.
ham-njam
12. feb 2008 18:33
Dr. Fajko Bajrović. Dela tako v Kliničnem centru kot na Polikliniki. Žal nimam nobenega kontakta, ampak he"s the one!
12. feb 2008 19:57
Če je hči še otrok - šoloobvezen, potem je najbolje da greste v staro bolnico ulica Stare pravde. Tam imajo otroško nevrološko ambulanto. In če se le da, naj gre k dr. Ravnikarju. Res je super. Če pa je starejša - pravijo, da je dr. Čebular zelo v redu. Sicer je pa tudi dr. Pečnik - železniški zdravstveni dom na Celovški - kar fejst poba. anen
12. feb 2008 20:51
nevrološka ambulanta mag. Marjetka Clemenz, zaloška 167, lj tel:01 540 66 88. prijazna gospa, nobenih problemov. lp tanjaj
12. feb 2008 21:11
Tanjaj, si me prehitela !
kobra 1
12. feb 2008 21:54
Smo zmenjeni, da z osebnimi imeni ne operiramo, zato temo zaklepam. lahko nadaljujete po ZS.
rimljanka - moderatorka Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Jagodni cmoki z makovim sladoledom