12. feb 2008 18:09
Pa v Hervisu, po tri skupaj pakirane, bela, siva in modra. Ali pa vse tri bele. Hrma
12. feb 2008 18:09
Pa v Hervisu, po tri skupaj pakirane, bela, siva in modra. Ali pa vse tri bele. Hrma
12. feb 2008 19:05
Joj, hvala lepa, veliko uslugo ste mi naredili. :) Tole Hervis varianto bom zagotovo preverila, upam, da bodo v redu. Ker v Kranju v H&M in v New Yorker ne hodim (iz principa - Q-landia sredi polja pri pokopališču, lepo vas prosim). Ampak v sili ... Naaaaaaaajlepša hvala! Lep pozdrav! Muffsy
12. feb 2008 20:06
No, naj povem, da sem naročila dve super majici Fruit of the Loom na www.eurotonsi.com. Hvala še enkrat! LP Muffsy
12. feb 2008 20:56
navadne majice FRUIT OF THE LOOM lahko dobiš v skladišču EUROTON v BTC nasproti MERKURJEVE trgovine po zelo ugodni ceni in v vseh barvah. Drugače pa lahko kupiš navadne majice v vseh barvah tudi v kraju BUKOVICA pri Vodicah pri firmi JOLEX- tudi po zelo ugodnih ceneh. lp pat
14. feb 2008 13:17
Euroton v BTC, nasporti Merkurja..................velika izbira v kleti........ugodne cene Ž.N.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike