21. feb 2007 22:23
no, lahko pa se Montyja držiš samo par mesecev, potem pa preideš na normalno prehrano... Moja prijateljica in moj oče sta oba precej shujšala po tej metodi, ona je mal malo več plusa in je več izgubila, on pa za svojo starost ni predebel in samo hoče super zgledat in je pač malo manj kil zgubil, se je pa obema poznalo. (Aja, sta hujšala ločeno, hihi, ni neke povezave sicer med njima, razen mene, da ne bo kdo kaj razmišljal v to smer;) Ona mi je povedala, da po tem hujša in princip, ko sem jo povabila na večerjo, da smo jedli tako, potem sem pa kupila to knjigo Jem, torej hujšam očetu in ko je izšla še njegove jedilnike.
Dobra stran Montyja je to, da lahko ješ kolikortoliko normalno in ne stradaš, ni tista varianta diete, skuhaj si pol kile špagetov, daj v hladilnik potem to jej cel teden po 50 g na dan - enkrat sem res eno tako videla, no, saj so dali še zelenjavo zraven, ampak vseeno sem mislila, da bom umrla od smeha!!! 50 g kuhanih testenin, pa en paradižnik oni imenujejo kosilo??? Kako si upajo!
Slaba stran Montyja pa je to, da moraš met za tako prehranjevanje čas in nekaj denarja, skratka ni vse ravno poceni... Saj je res, da pa manj poješ, ampak vseeno... Hrana na splošno ni slaba, sladice s sladilom so pa bolj ubibože, če mene prašaš... Kake šejke bi še lahko stlačila v to kategorijo, pa da so mi tudi všeč, to je pa počasi tudi vse... Bi se morala malo bolj poglobit, ampak sladkarije, kjer ne smeš kombinirat sladkorja in maščobe so res bolj hm... no, saj veste, kake...
tule maš pa en forum o montiju:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3970
Veri