12. feb 2008 14:55
Jaz imam granitnega in mi ga je naredil sin. Precej je v uporabi. Imam še manjšega medeninastega, ta je bolj za okras, ker je premajhen. lp Vesna
12. feb 2008 14:55
Jaz imam granitnega in mi ga je naredil sin. Precej je v uporabi. Imam še manjšega medeninastega, ta je bolj za okras, ker je premajhen. lp Vesna
13. feb 2008 13:37
http://picasaweb.google.si/mojca.senegacnik/KuhinjaOdLuK Moj mož izdeluje take možnarje iz kamna - kraškega apnenca, če vas zanima, se oglasite na ZS. lep pozdrav! mamaF
13. feb 2008 14:22
Mislim tale kuhinja pa KAPO DOL. anaeva
13. feb 2008 14:27
Ja, ampak na žalost ni moja....smrk. Saj sem hotela samo možnar, ne pa cel album dat gor, pa sem še malo nerodna pri teh stvareh. Bo pa on vesel pohvale za kuhnjo! mamaF
13. feb 2008 14:32
kuhinja je naravnost pravljična vse pohvale mojstru za tako unikatno kuhinjo,kar vidim Pepelko,ko pometa in veselo poje zraven:)) tudi jaz bi imela takšno kuhinjo,samo na mojo žalost imam premalo prostora,saj veste kakšni so prostori v bloku namenjeni kuhinjam ne,mogoče enkrat,če bom imela hišo bom definitivno imela takšno kuhinjo--samo res!!! nicol
13. feb 2008 14:51
mamaF,
tale kuhinja je pa SVETOVNA!! Vse pohvale možeku!
lp veverica cak
13. feb 2008 19:55
ja ta mož si pa zasluži eno veliko pohvalo.prekrasna kuhinja. solatkica
13. feb 2008 22:43
Punce, mu nisem nič povedala, da mu delam reklamo, ma zdaj, ko je videl, kolko oboževalk se je nabralo, nima pa nič proti!!!! Ampak, da ne skrenemo z osnovne teme: upam, da bodo ge. Jaši kaj pomagale naše informacije o možnarjih! mamaF
14. feb 2008 14:25
Zahvalila bi se vsem od srca, za odgovor, skrb, pomoč in trud, ki ste ga namenile moji prošnji. Lep pozdrav, ljubezni poln Valentinov dan. Vaša jaša jaša
15. apr 2008 16:47
Sicer verjetno več ne rabiš pa vseeno.
jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Biskvit s slivami