9. avg 2010 19:40
Mi smo se ravno dobro vrnili z Djerbe, hotel El Mouradi Djerba Menzel. Bili smo v visoki visoki sezoni; 28.7. - 4.8., nikoli ni zmanjkalo ne pribora, ne brisač, ne ležalnikov. Hrano sproti nosijo, tudi če česa zmanjka, je to le za nekaj minut. Hotel je zelo velik, z ogromnim parkom, po katerem so raztreseni Menzli - bungalovi. Praviloma nastanjajo v glavno stavbo starejše ljudi in družine z manjšimi otroci. Nas so najprej nameravali dati v glavno stavbo, ker je mlajša hči stara 10 let, pa sem prosila za menzel. Sobe so prostorne, z balkonom, kopalnico in ločenim wcjem. Mi smo imeli standardno sobo z dvema dodatnima ležiščema, v agenciji so nas opozarjali, da bo zaradi tega pač manj prostora, pa ga je bilo še vedno ogromno. Priporočilo (jaz tega žal nisem izvedela pred odhodom na agenciji): ob plačilu kavcije v višini 10 dinarjev (cca. 7,50 EUR) vsak dan ob bazenu dvigneš sveže kopalne brisače. Zadnji dan dobiš kavcijo nazaj.
Vsa hrana in pijača je v hotelu popolnoma varna, led delajo iz ustekleničene vode. Vsak dan med 20.00 in 24.00 lahko dobiš ustekleničene vode kolikor želiš za v sobo.
Vsekakor zelo toplo priporočam omenjeni hotel. Lepo se imejte!
Issi
Sporočilo je spremenil(a) Issi dne 09. 2010 19:43