Prvi maj

leni1  

član od: 26.2.2007

sporočila: 295

tema odprta - 10. feb 2008 11:09 | ogledi: 2.277 | odgovori: 12

Imate kako idejo kam za prvi maj v mislih imam kakšne toplice.Žal bom takrat veliko v službi,zato imam možnosti samo za tri dni.Prosim za kakšno idejo

leni1

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

10. feb 2008 11:46

Ker ne vem, kaj od toplic pričakuješ (zgolj kopanje ali tudi masaže, wellness in še kaj drugega), ti predlagam, da pojdi na internetno stran skupnosti slovenskih zdravilišč. Tam imaš ponudbo vseh slovenskih zdravilišč in tudi različne paketne ponudbe, malo preglej, kaj bi ti ustrezalo, in izberi. Ker če ti jaz rečem, da je v Rogaški super to in to, nekdo drug, da je v Zrečah odlična masaža in tretji, da ga ni čez Laško na primer, so to sicer dobrodošle izkušnje, a ni nujno, da je to tisto, kar pričakuješ. Če najdem link, ti ga pošljem. Mamamia mamamia

nero  

član od: 26.4.2004

sporočila: 40

12. feb 2008 15:08

Meni so zelo všeč terme Zreče, predvsem zaradi savn. Tudi v Dobrno grem rada. Super je če greš vsaj za par dni, da se lahko odpraviš še kam na izlet.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

12. feb 2008 16:21

Toplic, wellnesov, spajev ...je v Slo skoraj kot solate, kar si verjetno ugotovila, če si kliknila na panožni link. Fazon obiska spaja je v tem, da po tem, se kak dan-dva pred prihodom dogovoriš, da ti pripravijo en logičen program nege, ker v nasprotnem primeru pride človek na lokacijo in potem vidi, kaj vse se tam sicer nudi, ampak polovica storitev je že zasedenih (ker so jih zasedli tisti, ki so bili pametni in so si vnaprej organizirali vsak dan posebej). Letošnje prvomajske so itak čez vikend in to je ravno dovolj za en fin bjuti vikend. Če ne veš, kateri spa bi obiskala, je stvar zelo enostavna - ŽREBAJ. Ker od tega, da dobiš tule n-zapisov v stilu: mi smo bili pa tam-in-tam so bile savne in bazeni in masaže in je blo kr fajn.....to ravno v decision making process-u ne bo pomagalo. Še nekaj: en koliko toliko korektne bjuti vikend stane 150 EUR za spa storitve + cena polpenziona. Vendelina jr.

patty  

član od: 2.9.2005

sporočila: 298

13. feb 2008 8:12

Moj favorit Podčetrtek, terme Olimia ! Odlična lokacija za kolesarjenje, sprehode, dobro hrano, zanimive točke - jelenov greben, čokoladnica, samostan..itd. Da ne omenjam svet savn, bazeni, masaže. patty

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

13. feb 2008 9:10

patty je napisal/a:
Moj favorit Podčetrtek, terme Olimia ! Odlična lokacija za kolesarjenje, sprehode, dobro hrano, zanimive točke - jelenov greben, čokoladnica, samostan..itd. Da ne omenjam svet savn, bazeni, masaže. patty
točno vse drži,pa še kakšna grajska kuhinja zraven anaeva

nero  

član od: 26.4.2004

sporočila: 40

13. feb 2008 14:23

Kakšne so pa kaj savne v Podčetrtku? So urejene, čiste, je gužva? Cenik sem gledala, pa se mi ne zdi drago.

patty  

član od: 2.9.2005

sporočila: 298

13. feb 2008 14:31

Savn je toliko (v dveh nadstropjih), da tudi če je veliko ljudi tega ne občutiš. Meni se je zdelo zelo urejeno, zaposleni so bili skoz okoli in so sproti skrbeli za red in čistočo, potem zunaj je tudi hiška z savno, jakuzzi, ležalniki (no tega je malo premalo, če je gužva), zgoraj je ogromna terasa....v glavnem lepo in res kvalitetno. Cene so zelo ugodne, sploh pa verjamem, da bodo v prvem maju pripravili ugodne pakete, ki vse skupaj še bolj pritegnejo. patty

maca81  

član od: 13.2.2008

sporočila: 3

13. feb 2008 21:09

Mi se zadnje čase navdušujemo nad termami Vivat pri Moravskih. maca81

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti