25. mar 2008 9:55
V KK se s to zadevo iz Gradca ukvarjajo tudi "kao ljudje iz elite", ki seveda veselo novačijo vse, ki jih poznajo. O zadevi je strogo prepovedano govoriti (morda se še kdo spomni tiste Game collection oz. nekaj sličnega, "ovčice" so se dobivale v Karlovcu, obvezna je bila obleka in kravata in seveda se je na seansah glasno skandiralo dobrotnikom, ki so ovčicam dali neprecenljivo priložnost izobraževanja, ki se je seveda plačalo...torej, denar so položili za knjige, v katerih je zapisano, kako postaneš bogat. Niti slučajno gostitelji niso smeli prej povedati, za kaj se gre...in tako sem bila tudi jaz enkrat ovčica nekoga, ki sem ga do tistega trenutka imela za normalno pametnega. Da malo skrajšam vse skupaj: ker nisem hotela podpisat nekega papirja, da o vsem tistem niti slučajno ne bom kje kaj pripovedovala, sem na zaključek seanse počakala v drugem prostoru. O neizmerni priložnosti za zaslušek pa so seveda predavali "navadni smrtniki", z zadahom po alkotu na 3 m in z (kljub strašnemu zaslužku) precej redko nasajenimi zobmi, v lepo svetleči se obleki iz Madžarske in z umazanimi skoraj gojzarji).
In tako je šel na romanje v Gradec tudi nekdo, ki ga zelo dobro poznam. Človek pojma ni imel, za kaj se gre, tisti dan pač ni imel kakšnih posebnih obveznosti in je uslišal svojega do takrat prijatelja. Ko so se pripeljali na "kraj dogajanja", so neki možakarji usmerjali tiste s slabimi vozili na en parking nekje zadaj, da se ne vidi, spredaj pa so smeli parkirati takšni z "nobel" vozili...Vse ostalo je v stilu prej navedenega iz Game collection in malodane tiste, ki ne zagrabijo izredne priložnosti in se na kolenih zahvalijo gostitelju, ker jim jo je (izbrancem) ponudil, ne proglasijo za kandidate v smeri LJ - Polje...
Ampak, še vedno se najdejo naivneži, ponavadi takšni, ki itak nič nimajo in jih te barabe v še večji drek porinejo...
Ognjič