6. feb 2008 18:48
Namig: preberite, ali še boljše, povejte deci Povodnega moža. Jaz sem potem poslušala samo še zahteve: " Daj tisto, vrtinec so vid"li čolnarji."
F r i n a
6. feb 2008 18:48
Namig: preberite, ali še boljše, povejte deci Povodnega moža. Jaz sem potem poslušala samo še zahteve: " Daj tisto, vrtinec so vid"li čolnarji."
F r i n a
6. feb 2008 18:49
Proxima, od zdaj naprej bom tudi jaz uporabljala izraz "bazni tabor v Luciji", sem se tam ustavila v nedeljo, ko sem se vračala s smučanja v Dolomitih in me ta vikend ne vleče več. Bo moral moj bazni tabor malo samevati. Moram to nedeljo po dolgem času spet malo na bolšjaka v Ljubljani.
kača
6. feb 2008 19:41
Dobila po meilu. Spoštovani! Vabimo vas, da si ogledate priložnostno razstavo PREPROSTO - PREŠEREN. Na razstavi so na ogled bibliofilske redkosti in posebnosti iz zasebnih zbirk. Posebej pa je predstavljeno še nekaj knjižnih redkosti Valentina Vodnika ob njegovi 250 letnici rojstva. Bibliofilska razstava bo na ogled do 12. februarja. Vabljeni P. S. Na naši spletni strani je na ogled tudi obnovljen izbor iz naše ponudbe. Lep pozdrav! ------------------------------------------------------------------- ANTIKVARIAT GLAVAN Trg republike 2 (pasaža Maximarketa) 1000 Ljubljana Vesna Leben
6. feb 2008 22:05
Evo, moja mulčka sta pred dobro uro zaspala ob "doživetem" recitiranju Zdravljice, Od železne ceste, Turjaške Rozamunde, Judovskega dekleta ... In sta zaspala kot angelčka. Sicer pa sta že od malega navajena na Povodnega moža, ki je moja najljubša pravljica za lahko noč, saj mi pri njenem pripovedovanju ni treba preveč razmišljati (šele takrat prav razumem, zakaj se je pametno v šoli na pamet učiti pesmi ...)
7. feb 2008 6:46
Magnolija in Kača - se vidimo v CD.
stara
7. feb 2008 6:46
Ali je tudi letos 8. februarja brezplačen vstop v vse muzeje in galerije?
Ko sta bila naša otroka še mala, smo to izkoristili vsako leto (no, tudi z vstopnimo smo jih kdaj obiskali) in imata še danes lepe spomine na take male izlete.
Cila
7. feb 2008 8:52
Nekaj let nazaj sem doživela fantastično vodstvo po Narodnem muzeju, ravno na ta dan, še danes mi zvenijo besede...... Če bi imela takega učitelja zgodovine v šoli, bi mogoče...... no, saj ne bi, mi je moje področje preveč ljubo, ampak.....
Mene bo najbrž pot jutri zanesla v najmanj znano slovensko kartuzijo.....povezano s (skoraj) legendo o ljubezni med plemičem in....... nedovoljeno, nesprejeto, z nesrečnim koncem,......iz časov, ko smo še imeli svoje grofe.
Prepoznate?
rimljanka - zasebno mnenje
7. feb 2008 9:04
Mislim, da poznam. Friderik naj bi svojo Veroniko tu pokopal, a ne Rimljanka? petkica
7. feb 2008 9:05
Uboga Veronika! Pol se ti splača pogledat še Fridrihštajn (se opravičujem, pojma nimam, kako se napiše). Divji, porušen, domišljiji pušča prosto pot, lahko pa še kakšnega medveda srečaš, ko pa je zunaj tako prijetno spomladansko.....
LP
P.s. Friedrichstein, hehehe
cervus
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 07. feb 2008 09:10:25
7. feb 2008 10:01
Mi je Jurjev klošter mnogo bližji, bom za začetek šla kar tja. Ja, grob je tam, čisto zares.....
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Rižek z lososom