6. feb 2008 17:53
V čajnici v City parku so ga imeli na kile oz. dekagrame ! Je pa že nekaj časa od takrat, tako, da ne vem.... londonska rezina
6. feb 2008 17:53
V čajnici v City parku so ga imeli na kile oz. dekagrame ! Je pa že nekaj časa od takrat, tako, da ne vem.... londonska rezina
6. feb 2008 19:09
Na linku je videti, da je bil julija 2006 dan v prodajo, torej ni ravno novoletna varianta:
http://www.austriangrocery.com/shop/product_info.php?product
rimljanka - zasebno mnenje
6. feb 2008 19:17
V tistem mešanem paketu je bil tudi čaj Magic Moments in Winter Moments. Te sem posamično vidla v Tušu. Tako da imajo mogoče tudi Irish Cream. Drugače pa vprašaj trgovko, če ga bodo naročili. Lp, Ela S
6. feb 2008 19:29
Lej, kaj sem našla: http://www.ednevnik.si/entry.php?u=theasinesis&e_id= Baje se ga da kupiti v trgovini Cha (Stari trg 3, Lj ali Citypark) Samo ta ni v filter vrečkah ... Atina
6. feb 2008 20:06
Joj, Atina, ta del blogosfere je pa tako zanimiv.........se kar malo pasem gor. No, zdaj pa od tam še malo o čaju......bo res treba it v Cha ( a ni tudi v prenovljenem Hipermercatorju v Šiški?
6. feb 2008 21:36
Danes sem jih videla v Leclercu. Tavelike škatle, samo Irish cream je not ;) s0ncek*
6. feb 2008 22:52
sOncek* a res??? A čisto res zares? Tole mi je pa res polepšalo večer! sara
7. feb 2008 7:32
Joj, ste mi naredile lušte s temi čaji,..samo si ne smem nič kupit, ker imam doma 2 rooibosa in 2 črna čaja,....imam embargo na čaje trenutno. Jelenckova
7. feb 2008 8:42
Ojej, jaz merim (štejem) čaje v desetinah...............pa ni embarga............... V raznolikosti je čar. Še v službi imamo več čajev kot ti doma, jelenckova...........
7. feb 2008 8:50
Verjamem rimljanka. Pridem na degustiranje JelenckovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hummus namaz
Bučni pire iz rumene buče