20. okt 2011 13:05
Zakaj pa to?
[citat=--mangobanana--]
Saj je lesena deska ok, probleme imam samo pri čiščenju, ker je tako velika in nerodna, da je groza :(
Pozdravček!
20. okt 2011 13:05
Zakaj pa to?
[citat=--mangobanana--]
Saj je lesena deska ok, probleme imam samo pri čiščenju, ker je tako velika in nerodna, da je groza :(
Pozdravček!
20. okt 2011 13:54
Kot jaz vidim (in sklepam) je razlika predvsem v debelini, mozno je tudi, da se folijo hitreje/lazje prereze.
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
20. okt 2011 14:01
Moja podloga je 30 x 40 in je resnnično super. Večja bi bila morda že preveč.
Sweetie
20. okt 2011 14:19
hm, ja, debelina je tista, ne vem za katero se odličit. mika me rjav paket, ker sta notri dve, vendar je najbrž boljša tadruga. ima katera te tanjše?
www.mojalbum.com/naredilaana
20. okt 2011 14:39
Imam obe, debelejšo in tanjšo, debelejša se mi zdi veliko boljša, če jo uporabljaš kot delovno površino (za testo), se ne viha, ne mečka - ta tanka se pa. Oz. tanka je za valjanje in obdelavo testa precej neprimerna. Po mojih izkušnjah debelejšo tudi lažje in bolje operem oz. očistim.
lp
cervus
20. okt 2011 16:35
ja, ker je velika in težka, pa mi je uspelo tudi že vogal zida odkrušit na žalost :(
mangobanana
20. okt 2011 16:38
Podobno, kot pravi elaphus: tanko imam namesto peki papirja, debelejšo pa namesto deske in peki papirja.
lp
mzm
20. okt 2011 22:06
Te tanke podloge že vrsto let uporabljam predvsem za peko drobnega peciva, med tem, ko malo silikonsko podlogo uporabljam za podlogo (in peko) na mreži pečice, prav tako pri peki drobnega peciva( s tem pridobim pladenj več ), ali na njej ustvarjam okraske
kobra 1
20. okt 2011 22:47
mišzmoke pa je to dokaj trajno? najbrž bom res tenke kupila, namesto peki papirja
www.mojalbum.com/naredilaanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Gratinirani svaljki