12. feb 2008 21:38
Blanchy, dobra ideja - pokrovči za litrske kozarce. Jaz pa imam v omari na polici plastični pladenj, ki ima luknjice, pod to dam kuhinjsko krpo in gor držim olje, kis, balzamiko, soja sos, olivno, bučno... Pozdravček!
12. feb 2008 21:38
Blanchy, dobra ideja - pokrovči za litrske kozarce. Jaz pa imam v omari na polici plastični pladenj, ki ima luknjice, pod to dam kuhinjsko krpo in gor držim olje, kis, balzamiko, soja sos, olivno, bučno... Pozdravček!
13. feb 2008 8:11
Jaz imam vratove vseh steklenic ovite s papirnatimi prtički (kot je že omenila RadaJem) in ne rabim nobenega podstavka. prtiček moram najmanj enkrat zamenjati, preden je prazna. Mogoče je malo več dela, ni pa mastnih obročkov v omarici. Še največ mi pomeni to, da ni mastna cela steklenica, česar pa razni podstavki žal ne preprečijo.
LP, V.
13. feb 2008 8:36
jaz si vse police v kuhinji obložim z "dotrajanim" plastičnim kuhinjskim prtom. razrežem in obložim police. se lažje čisti kot če pustiš lesene pulte kar "gole". klavdija
13. feb 2008 8:49
Ali kakšna druga rešitev za oljne steklenice ne obstaja, da se kapljice olja pri nalivanju ne bi razlivale po zunanjosti steklenice - morda kakšni tulci ali kaj podobnega, kot je npr. za rdeče vino ?? Hobotka
13. feb 2008 9:13
Lahko okoli vsake steklenice zavežeš prtiček, samo to zgleda malo smešno. Jaz se glede tistih kapljic pač ne sekiram. Jelenckova
13. feb 2008 9:41
Kot podstavek se obnesejo tudi okrogle konserve. Okrog vratov steklenic pa ovijem elastike za spenjanje las. Imam nekaj bolj debelih, tiste vržem v stroj, tanke pa po uporabi vržem proč. nola
13. feb 2008 10:08
Jelenckova je napisal/a: |
Lahko okoli vsake steklenice zavežeš prtiček, samo to zgleda malo smešno. Jaz se glede tistih kapljic pač ne sekiram. Jelenckova |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Jajčevci z rižkom