7. feb 2008 6:18
Simona84 je napisal/a: |
Jaz imam pluskota, ker vem kakšne ugodnosti prinaša (ko ga enkrat imaš, se pač razvadiš ), ker vem, da bo Jernej še veliko naredil na tem, da bomo imeli še več ugodnosti in ker vem, da prazna vreča ne stoji (naša Kulinarika pa tudi nebi, če ne bi imela vsaj nekaj finančne podpore). S tem pokažem vsaj nekaj hvaležnosti. Lep dan in veliko se smejte |
Enako. Sem na ta račun odpovedala eno revijo, ki sem jo imela naročeno predvsem zaradi receptov in gospodinjskih nasvetov, sedaj sem finančno na istem.
K ponavljanju tem bi pripomnila, da ti vedno tudi ne pride na misel preveriti vso zgodovino (ali pa ti za tako početje zmanjka časa in energije) in pač po trenutnem navdihu nekaj napišeš. Nič se mi ne zdi narobe, če potem nekdo, ki ve, da je taka tema že obstajala, v odgovor doda še stare linke.
Pričkanje je vsepovsod en ventil, da damo ven tisto, kar nas tišči. Lahko ga beremo res kot prepir, ali pa le kot različna mnenja, različne poglede in potem vse skupaj ne izzveni tako hudo. Takrat, ko že grozi, da bo ekonom eksplodiral, administrator ali moderatorka "odvzameta plin" - temo pač zakleneta.
Očitno je, da nas take stvari zanimajo, sicer se ne bi takoj nabralo celih par strani.
Cila